torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Säynätsalo: Pizzeria Lemon: Iskender


Jyväskylän Säynätsalon ydinkeskustassa sijaitsee paikallinen Pizzeria Lemon. Rakennus on varsin vanha ja ravintolan liiketilat yllättävän isot. Sisustus on jollain karulla tavalla viehättävä ja sopii varsin hyvin keskustan teolliseen ilmapiiriin. Ikkunasta avautuu näkymä suoraan UPM:n vaneritehtaalle ja sen sauhuihin. Ruokalista on melko tavanomainen. Otin ruuakseni Iskenderin. Ruoka, juoma (vesi, kahvi) ja salaatti maksoi 6.5 e (tammi 2011). Olin paikan ainoa asiakas lounasaikaan.

Salaattipöytä oli erityisen kehno. Kaalisalaatti oli todellakin pelkkää raakaa kaalia. Lisäksi tarjolla oli raakaa sipulia ja jalapenoja, jotka olivat kylläkin niitä isoja ja hyviä. Iskender tuotiin varsin tyylikkäällä lautasella. Annoksessa ei ollut ollenkaan salaattia. Jogurtti oli liian löysää. Liha maistui tavanomaista paahteisemmalta (ihan kiva vaihteeksi) mutta sen maku tarvitsisi tarkistaa uudella käynnillä.


Paikka tarjoaa varmaan tervetulleen lisän paikalliseen ravintolatoimintaan ja illanviettoon mutta en tämän perusteella veisi sinne kyllä vieraita syömään salaattia. Kotiinkuljetus ja pizzapassi :)

Ravintolatyyppi: Ravintola
Viihtyisyys: 70/100
Hinta: 68/100

Ruoka, ulkonäkö: 65/100
Ruoka, maku: 68/100
Kokonaispisteet: 67/100
Osoite: Parviaisentie, 40900 Säynätsalo
Linkki: https://www.facebook.com/groups/124593980906908/

4 kommenttia:

  1. Paikallisena voin sanoa että Lemonin palvelu on aivan kamalaa.

    VastaaPoista
  2. Palvelu on mielästäni hyvää vaikkakin välillä pizzat sekoittuvat yms. tämä ei kuitenkaan haittaa sillä lemonissa on aina aurinkoinen tunnelma!!!

    VastaaPoista
  3. Aterioissa olisi parantamisen varaa mutta asiakaspalvelu on suomen parasta ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)