torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Vaajakoski: Aria: Paradise

Vaajakoski pizza


Paratiisista on monta käsitystä, tänään törmäsin jälleen uuteen. Ohikulkumatkallani poikkesin Vaajakoskella, jonka keskustassa sijaitsee pieni pizzeriatyyppinen ravintola, Aria. Paikan osoite on  Vaajakoskentie 123 D5. Se on sisustukseltaan melko tyypillinen tämänlainen paikka. Lattia oli tosin jonkinlaista puuta joka paransi paikan yleisilmettä. Pöydät olivat neljänistuttavia ja suorissa riveissä, joten suuremmalla joukolla mitään yksityisyyden tunnetta ruokailun aikana ei voisi tulla. Olisiko kuitenkin voinut olla enteellista kun lounasaikaan paikka oli täysin tyhjä? Otin ruuakseni pizza-aterian. Pizza, limsa, kahvi ja salaatti maksoivat hyvin kohtuullisesti 5.5 e. Pizza oli nimeltään Paradise ja sisälsi: salamia, ananasta, aurajuustoa, valkosipulia ja runsaasti kasvirasvaa (ylimääräinen lisäosa). Valkosipuli oli paistettu pizzan sisään ja ei maistunut tai tuoksunut miltään. Pizza oli muutenkin ainesosiinsa nähden melko mauton. Tabascoa ei ollut missään. Pizzaan tuntui olevan valmistusvaiheessa lisätty muutama ruokalusikallinen kasvirasvaa, koska sitä lillui pizzan seassa vähintäänkin viidennen täytteen verran. Rasvaa pystyi kaatamaan pizzan päältä pois. Urhoollisesti taistelin pizzan loppuun paikan päällä vaikka olisin siitä parisataa grammaa voinut säästää illaksikin. Tämä oli kyllä ensimmäinen kerta kun tuli mieleen jättää annos kesken. Minulla on kyllä kasvirasvoja jääkaapissa, jos niiden syöminen paljaaltaan alkaisi jostain syystä himottamaan.


Salaattilautanen oli pieni mutta salaattivalikoima vielä pienempi. Jalapenot olivat huonoimpia pitkään aikaan maistamiani. Ne muistuttivat lähinnä nahistuneita lehtiä ja eivätkä maistuneet miltään.

Ruokalistalla oli muutama mielenkiintoinen vaihtoehto, joka olisi voinut maistua paremmalta kuin se mitä tällä kertaa tuli valittua. Näitä en kuitenkaan tule kokeilemaan, koska Jyväskylän seudulla pizzerioita paremmalla salaattivalikoimalla ja vähemmällä rasvalla kyllä riittää.Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 65/100
Hinta: 80/100

Ruoka, ulkonäkö: 58/100
Ruoka, maku: 50/100
Kokonaispisteet: 50/100
Osoite: Vaajakoskentie 123, 40800 Vaajakoski
Linkki: http://ravintola-aria.pizza-online.fi/

4 kommenttia:

 1. Osallistun arvontaan.
  om93080@uta.fi

  VastaaPoista
 2. vaajakoski löytyi,
  mukana,
  jst.samui@gmail.com

  VastaaPoista
 3. vaajakoski löytyi,
  mukana,
  jst.samui@gmail.com

  VastaaPoista
 4. vaajakoski löytyi,
  mukana,
  jst.samui@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)