perjantai 1. huhtikuuta 2011

Muurame: Kebab-9: Noutopöytä

Muurame kebab, pizza


Muuramen autotalossa hyvien kulkuyhteyksien (tie Jyväskylä-Jämsä) varrella on Kebab-9 niminen ravintola, joka tarjoaa laajan valikoiman ruokia ohikulkeville autoilijoille. Päivän lounas maksoi 8 euroa, johon sisältyy juomat, salaatti, leivät ja pääruuat. Paikka on hyvin vanhan baarin tyylinen pitkine tiskeineen ja menneen maailman sisustuksineen.

Leipävalikoima oli varsin niukka. Salaattipöytä oli yllättävän monipuolinen. Pääruokavalikoima yllätti myös monipuolisella erilaisuudellaan: Paahtopaistia, kalapullia, kebablihaa, jauhelihaspagettia, perunaa ja riisiä. Lisäksi kahta erilaista pizzaa.


Paahtopaisti oli erittäin maukasta mutta ei paikanpitäjän mukaan jokapäiväinen herkku. Kalapullia tarjotaan lounaspaikoissa liian harvoin ja niitä syö aina mielellään. Kebabliha oli löysähköä ja vähän arkisen makuista, tomaattikastike samoin. Jos näistä aineksista olisi tehty Iskender, olisin arvioinut sen noin tasolle 65. Pizzat olivat hivenen keskiverron yläpuolelle nousevia ja olisivat ansainneet tulla syödyiksi omana annoksenaankin. Tabascoa oli tarjolla lisäkkeeksi.

Paikan sisustus, yleinen ilmapiiri ja sijainti ei erityisemmin houkuttele mutta ruoka oli tehty lämmöllä ja ylitti maullaan monen muun vastaavan syö niin paljon kuin jaksat -pöydän. Söin jopa vähän enemmän kuin oli tarkoitus jaksaa.

Paikkaa voi suositella isoon nälkään ja isoon mahaan, ohikulkevalle autoilijalle :)

Ravintolatyyppi: Lounas

Viihtyisyys: 50/100
Hinta: 70/100

Ruoka, ulkonäkö: 65/100
Ruoka, maku: 70/100
Kokonaispisteet: 70/100
Osoite: Punasillantie 4, 40950 Muurame
Linkki: ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)