perjantai 1. huhtikuuta 2011

Muurame: Pizzeria Ancona: Iskender

Pizzeria Ancona: Iskender

Ancona sijaitsee Muuramen liikekeskuksessa, virastotiellä. Kyltissä paikan yläpuolella lukee Pizzetto. Paikka on melko vakiotasoon sisustettu (ruoka sisään, asiakas ulos periaate). Ruokalista pizzojen kohdalla oli melko runsas. Valitsin ruuakseni Iskenderin, joka lounasaikaan maksoi salaatin, limsan ja kahvin kanssa 6.5 e (norm. hinta Iskenderille on 7 e).

Salaattivalikoima oli varsin suppea. Kaalisalaattiin en koskenut, kun se näytti rupuiselta. Jalapenot olivat maukkaita ja suolakurkut syötäviä. Raejuusto oli varsin harvinainen lisäke tämäntyyppisissä ravintoissa, siitä kiitos. Tosin sekin näytti osin kuivahtaneelta.

Iskender ei sisältänyt salaattilisäkettä, kuten ruokalista väitti. Jogurtti oli sitä kiinteämpää vaihtoehtoa. Annoksen leipä oli parempaa kuin monessa muussa paikassa. Liha oli taas jotain eri lihaa kuin Jyväskylässä yleensä. Se oli varsin mautonta mutta parempaa kuin Muuramen Pizzapuodissa. Tomaattikastikkeen kanssa oli niukkailtu. Lisäksi annoksen päällä oli jotain toista kastiketta, jonka luonne jäi arvoitukseksi.

Annos oli pienempi kuin Jyväskylässä yleensä. Annoksessa ei ollut salaattia. Silti normaalihinta kalliimpi kuin Jyväskylässä. Asiakaspalvelu oli ystävällistä.


Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 60/100
Hinta: 50/100

Ruoka, ulkonäkö: 60/100
Ruoka, maku: 60/100
Kokonaispisteet: 60/100
Osoite: Virastotie 7, 40950 Muurame
Linkki: http://www.pizzeria-ancona.com/

1 kommentti:

  1. Kylläpä siellä on halvat hinnatm jos 6,5 euroa limun, salaatin ja kahvin kanssa tuntuu kalliilta. Täällä Vantaalla ei saa kuin hikisen taskukebabin kuudella eurolla - ilman juomia yms.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)