lauantai 25. helmikuuta 2012

Jyväskylä: Alan Pizzeria pub: Iskender

Pizzeria ja lounas myllyjärvi

Alan Pizzeria pub on Myllyjärven kaupunginosassa sijaitseva kebab-pizzeria lähellä Keljon marketteja. Siwan kanssa samassa rakennuksessa oleva tila on enemmän pub kuin ravintolasisustettu. Tila melko tumma ja yksinkertaisesti sisustettu. Ravintola on toiminut jo jonkin aikaa ja tämä näkyy osin tilojen kulumisena. Otin ruuakseni Iskenderin, joka veden ja salaatin kanssa maksoi 7 euroa.


Salaattipöytä hyvin niukka mutta peperonit erittäin maukkaita. Kebabannosta sai odottaa jonkin aikaa vaikka olin paikan ainoa asiakas. Sen saapuessa saattoi kuitenkin huomata että siinä käytetty pitaleipä oli vastapaistettua ja hyvän makuista. Kebabliha vähän halvemman hintaluokan oloista mutta ihan syötävää. Tomaattikastike oli sivelty kebablihaan, eikä kastikkeena kuten on monissa paikoissa tapana. Salaattiosuus melko mukava.

Kebabannos sisälsi vähän enemmän leipää kun yleensä kebabannoksissa. Paikan peruspizzaluettelo tavanomainen mutta erikoispizzaluettelossa oli muutama kiintoisan näköinen versio kohtuuhinnalla. Kenties paikka tarjoaisi paremmanlaatuista noutopizzaa Keljon marketin kävijälle kuin Kotipizza?

Ravintolatyyppi: Pub/Kebab-pizzeria
Viihtyisyys: 60/100
Hinta: 68/100
Ruoka, ulkonäkö: 68/100
Ruoka, maku: 68/100
Kokonaispisteet: 65/100
Osoite: Myllyjärventie 1, 40640 Jyväskylä
http://www.alanpizzeriapub.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)