perjantai 17. helmikuuta 2012

Jyväskylä: Ravintola Lento: Buffet-kotiruokalounas

Palokka lounas seisova pöytä

Päivitys 30.9.2012
Lennon matka on päättynyt. Cafe Vilhelm - Palokka on nyt tällä paikalla

Jyväskylän Palokan uudessa Citymarketissa on Ravintola Lento, kotiruokalounasta ja Kotipizzaa (se yritys) samoissa tiloissa tarjoileva ravintola. Paikka on nimetty lennokkaasti Lennoksi ja sisustus osin teeman mukainen. Korkeaan hallitilaan on koottu lentokoneen potkureita, ilmailuaiheista kuvastoa ja jopa neljä vanhaa lentokonetuolia. Paikka yksinkertainen ja siisti sisustukseltaan, tosin tilana hivenen pitkä ja kapea. Otin ruuakseni kotiruokalounaan, joka juomien, (maito, vesi, piimä, kotikalja, kahvi), keiton, salaatin, noutopöydän ja jälkiruuan kanssa maksoi 8.5 euroa. 


Keitto  käyntipäivänä kasvissosekeittoa joka oli maultaan melko niukka mutta syömäkelpoinen kokemus. Paikan salaattipöytä on enemmän silmäkarkkia kuin oikeaa syötävää. Varsinaisia salaatteja hyvin vähän ja nekin maultaan vaatimattomia. Pääruokana oli lasagnettea, kalaleikkeitä ja erilaisia lisukkeita kuten makkaraa ja höyrytettyjä vihanneksia. Lasagneten tomaattikastike oli valjun mieto, jauheliha liian maustamatonta ja kokonaisuus pliisun vaisu. Kalaleikkeisiin oli tarjolla sitruunaa, josta kiitos, mutta se ei pelastanut kuivakan kalan makua. Loput tarjoamiset  tyylille uskollisesti sopivasti laimeita ainakin tällä kertaa.


Jälkiruoka kuului tämän paikan hintaan. Muutama säilykehedelmänpalanen ei pelastanut tämänkertaista ateriakokonaisuutta. Paikka on onnistunut tekemään noutopöytätarjoilun, joka ei houkuttele santsaukseen, mikä on tietysti hyvä painonhallinnan kannalta. 


Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 63/100
Hinta: 60/100

Ruoka, ulkonäkö: 65/100
Ruoka, maku: 62/100 
Kokonaispisteet: 62/100 
Osoite: Saarijärventie 50-52 40270 Palokka
Linkki: 
http://www.ravintolalento.fi/index.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)