keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Muurame: Muurmanni: Lounas

Lounas/seisova pöytä Muurame

Muuramen liikekeskuksessa sijaitseva Ravintola Muurmanni on lounasta tarjoileva ravintola *. Yrityksen kotisivut ovat näppärän näköiset. Tila jaettu mielenkiintoisesti kolmeen. Lounastila melko kauniisti sisustettu, lattiat puuta ja seinät viihtyisät ja mukavasti koristellut. Pöydät neljänistuttavia puupöytiä. Toisena osiona on kahvia ja keppanaa osasto jossa laaja tarjoilupöytä alkoholinjanoisille sieluille. Täällä miesporukat voivat kokoontua päivänpolttavien kysymysten ääreen joko kahvin tai keppanan seurassa. Käyntiajankohtana (kello 11.00) jako oli noin 60/40. Kolmantena osastona on hämärähuone, jossa ei tarvitse enään ottaa kahviakaan nestemäisen lounaan seuraksi. Kiitän lämpimästi tämän tilan lähes näkymättömyydestä lounastiloista katsoen. Lounasta kolmessa hintaluokassa, salaatti, keitto ja tuhdein yhdistelmä. Otin keittoversion, joka ruokajuomien (kahvi, maito), salaatin ja pääruuan kanssa maksoi 7.5 e.

Pöydän leipä oli isoa ruislimppua joka oli maultaan hyvää, tosin ruisjuuri ei ollut kovin hapan eikä suolainen. Salaattipöytä melko tavanomainen lukuunottamatta ylimääräisiä kananmunanpuolikkaita joiden tarjoaminen oli tervetullut lisäys keittolounaalle. Porkkanasalaatti vähän outo, ylikypsän oloinen. Vihersalaatti siedettävän syötävää. Päivän keittona oli kanakeittoa. Keitto pyysi melko voimakkaasti lisää mausteita mutta maustehyllyssä oli tarjolla vain sinappia ja HP-kastiketta, joista ei ollut vastata tähän pyyntöön. Olisin lisännyt keittoon ainakin soijaa, suolaa ja chiliä. Nyt keitto jai punastelemaan vaatimattoman oloisena. Jälkiruuaksi joko kahvia tai jälkiruokaa mutta näytti olevan talon tapana ottaa molempia, joten minä myös :)

Paikan musiikki soi liian kovalla mutta  se oli varmasti parempi ratkaisu kuin kaljaremmin ankara pauke, joka olisi saattanut soida hämärähuoneesta.

Ravintolatyyppi: Lounas/Ravintola/Kaljaa&Kirkasta
Viihtyisyys: 61/100
Hinta: 64/100
Ruoka, ulkonäkö: 65/100
Ruoka, maku: 65/100
Kokonaispisteet: 61/100
Osoite: Virastotie 4, 40959 Muurame
Linkki:
http://www.muurmanni.fi/

* käynti huhtikuu 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)