maanantai 27. elokuuta 2012

Jyväskylä: Pizzeria Yas: Pizza


Keltinmäki pizza ja kebab


Jyväskylän Keltinmäessä olleen Royan paikalle on avautunut toinen kebab-pizzeria Yas. Paikka on monelle varsin syrjässä ja ravintolan läheisyydessäkään ei ole muita liikkeitä. Ikkunoita koristaa teräsverkkoaita, joka saa miehen hivenen mietteliääksi. Olen paikan ainoa asiakas. Ravintola sisustettu perusmukavasti pizzeriatasolla. Tiiliaiheiset tapetit hämäävät yllättävän hyvin ja ovat tällaisessa paikassa ihan toimiva idea. Paikan pizzavalikoima on varsin pitkä ja edullinen. Valikoin siltä syötäväkseni pizzan numero 22, Mitra. Hintaa pizzalle, vedelle ja salaatille tuli 6 euroa, joka on neljän täytteen pizzaksi edullinen.

Salaattipöytä hyvin niukka. Mitra pizza sisältää kebablihaa, salamia, jauhelihaa ja pekonia, sekoitus joka on tunnettu joissain muissa pizzerioissa nimellä "miesten vegetaria". Pizza mukavan kokoinen ja sisälsi tavanomaista enemmän täytteitä. Pizzan maku mukava, mutta olisi ehkä kaivannut hivenen lisämausteita. Pöydän valikoima oli kuitenkin hyvin niukka. Pizzan pohja hivenen totuttua paksumpi.

Pizzeria tarjoaa edullisen pizzeriakokemuksen runsain täyttein.

Ravintolatyyppi: Lounas/pizzeria
Viihtyisyys: 65/100
Hinta: 80/100
Ruoka, ulkonäkö: 70/100
Ruoka, maku: 70/100
Kokonaispisteet: 72/100
Osoite: Keltinmäentie 23, Jyväskylä
Linkki: Vain pizza onlinessa

3 kommenttia:

 1. Yllättävän paljon täyttetä, niin kun kuin tällaisessa pizzassa kuuluu ollakin.

  VastaaPoista
 2. EN SUOSITTELE!

  Tilasin 2 annosta kotiinkuljetettuna. Kuski ei halunnut poistua autosta tuodakseen annokset perille asti vaan vaati minun tulevan hakemaan ne alaovelta, joka oli auki. Noin minuutin päästä kun olin pukemassa kenkiä jalkaan kuski soittelee perään ja hoputtaa minua vihaiseen äänensävyyn koska hänellä tulee kuulemma kiire! Maksan annokset, eikä ole tasarahaa, vaan kuskin pitäisi antaa takaisin 20 senttiä. Kysyessäni asiasta hän tiuskii ettei hänellä ole 20 senttiä, varsinainen pizzakuski. Pois kaasuttaessaan hän huutaa vielä ikkunasta "ÄLÄ TILAA ENÄÄ!". Aivan täysin käsittämätöntä, en ole ikimaailmassa törmännyt näin surkeaan asiakaspalveluun ja olen sentään matkustellut itäeurooppaa myöten. 0/5, surkein kokemus pizzeriasta ikinä!

  VastaaPoista
 3. Syön aina ravintolassa, joten kotiinkuljetuksesta ei juuri ole kokemusta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)