maanantai 10. syyskuuta 2012

Jämsä: Hong Thai: Lounas


Lounas Jämsä


Jämsässä on etnistä ruokaa tarjoilee kiinalainen ravintola (testattu aiemmin) ja toisena vaihtoehtona on thai-ravintola Hong Thai. Ravintola sijaitsee vähän ydinkeskustan ulkopuolella mutta on helposti löydettävissä. Käänny kaupungin keskustasta poispäin (pohjoispuolen liikenneympyräristeys) ja aja mäkeä 500 metriä ylöspäin, niin olet perillä. Ravintola on sijoitettu entiseen kioskiin, mikä on yksi eksoottisimmista ravintolakohteista tähän mennessä. Paikka on ulkopuolelta melko karun näköinen ja sisäpuolikaan ei juuri herkuttele itämäisen sisustuksen koristeellisuudella. Istumapaikkoja on noin neljätoista ahtaasti sijoiteltuna. Ruoka tilataan kioskiluukusta hyvin lyhyeltä lounaslistalta. 8.3 euron hintaan sai riisiä ja kanaa annoksen + veden * käynti kesä 2012.


Jokainen annos valmistetaan erikseen ja oli paikan ainoa asiakaskin mutta siitä huolimatta sain odottaa ruokaa jonkin aikaa. Olin myös pyytänyt mausteisempaa versiota mutta kahdesta ihmisestä koostuva ravintolahenkilöstö onnistui sekoittamaan tilausta siten että mausteita ei ollut muistettu lisätä. Pöydässä ei myöskään lisämausteita tarjolla. Ruoka-annos sisälsi paistettua riisiä, kanaa, munakasta, vähän vihreää salaattia. Annos oli maultaan hyvin mieto ja huomattava pettymys hintaluokassaan. Paikallinen kiinalainen tarjoaa kymmenen senttiä kalliimmalla kymmenen ruoka-annosta, ravintolamaisemman ruokailukokemuksen ja paremman viihtyisyyden.

Ravintolatyyppi: Lounas/pick-up
Viihtyisyys: 49/100
Hinta: 50/100
Ruoka, ulkonäkö: 63/100
Ruoka, maku: 55/100
Kokonaispisteet: 49/100
Osoite: 42100 Jämsä
Linkki: ei ole

3 kommenttia:

  1. Kuvien perusteella paikka näyttää persoonalliselta. Harmi jos ei.

    VastaaPoista
  2. Annosten maku ja koko paikkaa pinnalliset puutteet!

    VastaaPoista
  3. Tämän arvostelun heikon arvosanan selittänee se, että tilauksessa oli maustetoive mennyt sekaisin. Täältä saa erittäin hyvin maustettua ja pyydettäessä todella tulistakin ruokaa, erityisesti lohiannos hakee vertaistaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)