keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jyväskylä: Ravintola PikkuMatti: Pizza

Säynätsalo: lounas, pizza


Kesän 2012 alussa Säynätsalon Wanhan mestarin paikalle teki paluun Pub-ravintola PikkuMatti joka oluenkaatamisen lomassa tarjoilee myös ruokaa. Viitosen pizzan avajaistarjous ulottui pitkälle elokuulle, jolloin vasta ehdin paikalle.

Säynätsalon tiivis kaupunkirakentaminen tarjoilee viidensadan metrin säteelle lastentarhan, terveysaseman, kaksi pizzeriaa ja Aallon suunnitteleman kaupungintalon kirjastoineen, "kohdusta hautaan, PikkuMatin kautta, - Säynätsalo styyliin" :). Paikka perinteinen pub-tyylinen, tv-mukavan iso mutta muiden asiakkaiden tuomalle välittömälle tunnelmalle ja toiminnalle jäi paljon tilaa. Ruokalista yllättävän laaja ja monipuolinen mutta otin viitosen pizzan vedellä viiteen euroon. Se ei sisältänyt salaattia, tai kahvia tosin bonuksena lauantaiaamun ruokarauha oli rikkoutumaton (olin paikan ainoa asiakas). Supersalami-pizza on normaalisti hinnoiteltu 7.5 euron arvoiseksi. Se sisälsi kebablihaa, kinkkua, salamia ja aurajuustoa. Pizzan koko oli melko pieni, mikäli tämä on myös normaalihintaisen pizzan on vastine rahalle vähän liian niukka. Pizzan pohja riittävän ohut mutta olisi voinut olla hivenen rapeampi. Tuplajuusto toi ulkonäköön reilua juustoisuutta mutta jostain syystä aura ei edes haissut pizzassa saati sitten maistunut. Pizzaa vaivasi yleinen mauttomuus, jota hivenen liian kauan seissyt ja väljähtänyt tabasco ei pystynyt pelastamaan. Pizzan söi varsin helposti kokonaan ja mikään erityisen täysikään olo ei tullut.


Viiteen euroon ihan hyvä ostos, 7.5 euroon jo varsin paljon lähiölisää ja makuvähennystä. Kaikki ravintolapalvelut ovat kuitenkin tervetullut lisä Säynätsaloon, joten - tervetuloa.


Ravintolatyyppi: pub, pitsaakin saa
Viihtyisyys: 50/100
Hinta: 90/100
Ruoka, ulkonäkö: 69/100
Ruoka, maku: 62/100
Kokonaispisteet: 67/100 (vitosen pizzan korotuspisteet)
Osoite: Hakatie 2, 40900 Jyväskylä/Säynätsalo
Linkki: vain pizzaonline

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)