Sivut

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ruokaohje: Minestronekeitto 3 (kuivattu suppilovahvero)

Ruokaresepti minestronekeitto 3

Helppo minestronekeitto versio 3. Tässä on käytetty variaationa kuivattuja suppilovahveroita. Raaka-aineet maksavat noin 2.0 euroa ja ruuasta riittää 3-4 ruokailijalle.

Raaka-aineet
500 g Green Grocer´s Minestrone Soup Mix (Lidl)
2 sipulia (1 punasipuli, 1 tavallinen)
muutama valkosipulin kynsi
2 kanaliemikuutiota
1.1 l vettä
vajaa 2 dl kuivattuja suppilovahveroita
3 rkl valmista tomaattikastiketta
Mausteet: paprika, valkosipulijauhe, sipulijauhe, Aroi Thai -valkosipulikastike

Valmistus
Liota kuivattuja suppilovahveroita noin puoli tuntia tilkassa vettä
Pilko sipulit ja valkosipulit
Kuullota ne pannulla kevyesti
Lisää tilkka oliiviöljyä keittoastian (3l) pohjalle
Lisää 1.1 l vettä
Lisää puolikas pussi valmista minestronekasvissekoitusta
Lisää sipuli -valkosipulisilppu
lisää tomaattikastike ja sienet
Lisää liemikuutiot ja mausteet oman maun mukaan
Keitä noin puoli tuntia ja sekoita välillä.




Tarjoilu
Lisää keittolautasen pohjalle murennettua kuivaruisleipää ja lisää keitto päälle. Lisää jalapenoviipaleita, jos pidät niistä.

2 kommenttia:

  1. Hieno resepti!
    Italiassa me syömme usein minestronea, erityisesti talvella (vaikka meidän talvi ei ole niin kylmää kuin Suomessa). Mutta en koskaan tehnyt minestronea itse! Pitää kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. jokaisella on tästä oma versionsa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)