Sivut

torstai 26. tammikuuta 2012

Ruokaohje: Sieniä ja kanaa 2

ruokaresepti sieni ja kanapata

Punikkitateista ja 550 gramman broileripakkauksesta tehty helppo ja halpa pataruoka. Valmis ruoka riittää kolmelle ruokailijalle, tai kolmeen syöntikertaan. Ruuasta tuli yllättävän hyvän makuista. Tämä versio on tehty pakastetuotteista, kesän sieniretkiä muistellen. Punikkitatti maistuu erinomaiselta kanapadassa.

Raaka-aineet
550 g:n paketti maustettua broileria (käytetty Hornet broilerin siipi, tulisesti maustettu)
0.5 l esikäsiteltyjä, pakastettuja punikkitatteja (noin litra raakoja)
1 punasipuli
1 tavallinen sipuli
5 valkosipulinkynttä
200g paketti pakasteherneitä
pakastevihanneksia (kunnes astia täynnä)
soijakastiketta, sitruunamehua, paprikajauhetta, sipulijauhetta, valkosipulijauhetta

Valmistus
Sekoita valmistusastiaan sienet, pilkotut sipulit, kana, herneet, mausteet. Lisää lopuksi mitä tahansa haluamiasi pakastekasviksia kunnes valmistusastia on täynnä.
Sekoita
Pidä 200 asteen uunissa kunnes ruoka on kypsää.

Tarjoilu
Lisää erimerkiksi jalapenoviipaleita ja muita haluamiasi kasvisaineksia. Herkullisen liemen määrää voi säädellä valmistamalla ruoka kannellisessa tai kannettomassa astiassa. Itse pidän mausteisen liemen mausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)