Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Blogiversio

Ruokablogin kehitysvaiheet

00-0.99 (Null not void)
Aiemmin toisella alustalla julkaistuja tekstejä. Keräysaika Lokakuu 2010- Maaliskuu 2011
Alusta suosi helppoa viiden minuutin "kirjoita ja julkaise"- ideologiaa, joten monet varhaisista blogauksista olivat varsin keveitä.


1.00 -1.99 (Babyblue)
31.3.2011 toin ensimmäiset tekstit Bloggerille
Julkaisu Bloggerilla taivaansinisellä taustalla (Picture window) ja valkoinen sivupohja/musta teksti
Blogilista, Facebook jne. palvelut lisätty
Arviointitekstien pohjarakenne on muokkautunut kirjoitettaessa.


2.0 Beta (Lukax)
Helmikuun loppu-Maaliskuun alku 2012
Yhteisöpalveluita lisätty
Google +  otettu käyttöön yksilönä jo aikaisemmin mutta nyt myös julkinen sivu
Twitter tweettaus otettu käyttöön
BlogUpp ja monia muita yhteisöpalveluita otettu käyttöön
Tekstejä korjailtu
Sivuston käytettävyyttä parannettu
Versio 1 pohjautui Bloggerin malliin livenä, Simple grey
Versio 2 pohjautuu Bloggerin malliin Yksinkertainen, Simple grey
Ensimmäisen version liiallinen neliömäisyys ja varjostukset häiritsivät minua
Toinen versio on klassisen yksinkertainen mutta sitä käyttävät monet muutkin
Omaa versiota tästä mallista on modattu vähän
Oma banneri lisätty.


2.0 Lukax
LukanLusikassa on nyt 2.0
5.3.2012, julkaisu samana päivänä kun Ylen uusi ilme.

2.1
Lounasravintola Papa´s: 7 arviointia yhdistetty yhdeksi
Jyväskylän Kebab & Pizzeria: 5 arviointia yhdistetty yhdeksi
Pizzeria Maria: 5 arviointia yhdistetty yhdeksi
Ravintola Valkoinen Ruusu: 5 arviointia yhdistetty yhdeksi
Tapkiran Kebab House: 3 arviointia yhdistetty yhdeksi
Kaikkien arvioitujen arvioiden määrä on luettelossa ravintola-arviointi kohdassa näkyvä + nämä 25
Otettu käyttöön blogikirjoitusten alareunassa muita blogikirjoituksia näyttävä sovellus

2.2
Lisätty välilehti (tab) toiminnallisuus ja sivukartta blogikirjoituksista.

2.3
Lisätty tuotearviointeihin viisiportainen pisteytys. Arviointiperusteista enemmän kohdassa ravintola-arvioinnin periaatteet

2.4
Pinterest-liitännäissivu 31.5.2012 ja vähäistä säätöä muualla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)