Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ruokaohje: Salsainen papu-sieni -kastike

Ruokaresepti sienikastike

Tähän ruokaan yhdistelin muista ruokahetkistä ylimääräisiksi jääneitä osia. Mukana tietysti myös sieniä (kuivattu suppilovahvero). Ruuasta riittää 2-3 syöntikertaan tai riisi-, perunalisäkkeen kanssa jopa neljälle.

Raaka-aineet
2 sipulia
1 punasipuli
4 valkosipulia
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
0.5 purkkia (250 ml) valmista tomaattikastikepohjaa
0.75 purkkia papuja (tässä käytetty España Large white beans, Lidl)
Jalapenoviipaleita (tässä käytetty Old El Paso Mixed Chilies)
El Tequito Salsa Mexicana maustekastiketta (Lidl)
2.5 dl vettä
1 kanaliemikuutio
tilkka oliiviöljyä
Mausteet: paprikajauhe, sipulijauhe, valkosipulijauhe, cayennepippuri
Valmistus 
Pidä suppilovahveroita nestetilkassa noin vartti
kuori ja viipaloi sipulit, lisää ne pannulle tilkan oliiviöljyn kanssa
kun sipulit pehmenneet, lisää tomaattikastike, vesi, suppilovahverot, pavut, jalapenot ja mausteet
lisää reilu annos salsa-kastiketta
hauduta parikymmentä minuuttia välillä sekoittaen.



Tarjoilu
Tarjoile kasvisten tai haluamasi perunalisäkkeen kanssa. Punajuuri/suolakurkkuyhdistelmä oli yllättävän toimiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)