Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Ruokaohje: Purjo-kantarellikeitto


Ruokaresepti: Purjo-keltavahverokeitto


Tästä sieniä ja purjoa sisältävästä reseptistä tuli yllättävän hyvä. Purjo sopi tosi hyvin yhteen kantarellien kanssa.


Raaka-aineet
0.5 l raakoja puhdistettuja kantarellejä
1-2 sipuli
250 g purjo

8 dl vettä
2 dl kerma
Mausteet: suola, (sitruunapippuri), valkosipulijauhe


Valmistus
Pilko sienet
huuhdo purjo hyvin ja leikkaa kahtia ja sen jälkeen paloiksi
Paista sieni-, purjo- ja sipuliseosta kunnes neste haihtuu
Laita vesi ja seos kattilaan, mausta ja keitä 20 minuuttia
Lisää kerma, sekoita ja lämmitä vielä hetki.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi :)