Kantarelli-suppilovahverokeitto
Sekasienistä = kantarelli ja suppilovahvero syntyi tälläinen keittoversio. Onnistuu mainosti suppiksienkin kanssa. Mukavaa vaihtelua kermapohjaiseen keittoon.
Raaka-aineet
Reilu 5 dl puhdistettuja ja pilkottuja keltavahveroita ja suppilovahveroita
8 dl vettä
2-3 perunaa
1-2 porkkanaa
1-2 sipulia
2 valkosipulikynttä
2 lihaliemikuutiota
2-3 rlk tomaattikastiketta tai maun mukaan Aroi thai valkosipulichilikastiketta
Mausteet: sipulijauhe, valkosipulijauhe, paprikajauhe, pippurisekoitus
Valmistus
Käytä sieniä ja sipuleita hetki pannulla ja poista niistä vettä.
Lisää tarvittavat aineet kattilaan ja keitä kaksikymmentä minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)