Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2011

Ruokaohje: Hirvipata

Raaka-aineet
1 kg hirveä puhdistettuna kalvoista ja rasvasta
4 isoa porkkanaa
2 isoa sipulia
1 kokonainen isohko valkosipuli
70 g purkki tomaattipyrettä
3 dl vettä
1 kasviliemikuutio
1-2 desiä sieniä
Mausteet: soijakastike, jauhettu valkosipuli, paprika, jauhettu pippurisekoitus


Valmistus




Kuori porkkanat ja leikkaa ne noin 2 cm siivuiksi, lohko ne
Kuori sipulit ja leikkaa ne suurehkoiksi paloiksi
Kuori valkosipuli (8-10 kynttä)
Ota hyvä haudutuspata (tässä käytetty Kokki 2.25 l)
Laita hiven rasvaa pohjalle.
Lisää raaka-aineet
Lisää mausteet
Lisää vesi
Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2.5-3 h


Tarjoilu






Leikkaa viipaleiksi ja tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)