Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Ruokaohje: Suppilovahvero-nakki -kastike

ruokaresepti aurainen suppilovahverokastike

Helppo ja maukas kastikeruoka, jossa on tomaattikastiketta, nakkeja, kuivattuja suppilovahveroita ja Aura-juustoa. Ruoka riittää pääruokana noin kolmelle ruokailijalle tai syöntikertaan.


Raaka-aineet
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
2-4 sipulia
valkosipulin kynsiä maun mukaan
300 g nakkeja (tässä käytetty Pouttu, vähärasvainen)
0.5 purkkia valmista tomaattikastiketta (250 ml)
3-4 dl vettä
valkosipulijauhe
1 kasviliemikuutio
vähän rasvaa
vähän suolaa
(Aura-juustoa maun mukaan)

Valmistus 
Liota suppilovahveroita noin puoli tuntia
leikkaa sipulit ja lisää ne tipan oliiviöljyn kanssa pannulle ja paista miedolla lämmöllä hetki
lisää nakit ja ruskista niitä hetki
lisää 0.5 purkkia tomaattikastiketta (250 ml)
lisää sienet nesteineen
lisää kasviliemikuutio ja mausteet
lisää vesi
hauduta ruokaa parikymmentä minuuttia välillä sekoitellen.
lisää Aura-juusto ja sekoita, hauduta hetki.




Tarjoile
Tarjoile valitun lisäkkeen ja salaatin kera. Tässä esimerkkinä Lidlistä ostettua kuskusia, jonka kilon paketti riittää moneen ruokailukertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)