Sivut

keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Ruokaohje: Suppilovahverokeitto kuivatuista sienistä 2

ruokaresepti suppilovahverokeitto kuivatut sienet

Tässä toinen versio kuivatuista suppilovahveroista, (kuivatuista mustatorvisienistä) ja Aura-juustosta tehdystä ruuasta. Ruoka riittää pääruokana noin kahdelle ruokailijalle.


Raaka-aineet
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
(muutama kuivattu mustatorvisieni-pala)
sipuli, punasipuli
valkosipulijauhe
2 kanaliemikuutio
vähän suolaa
vähän oliiviöljyä
6-7 dl vettä
2 dl ruokakermaa (tässä 7%) Lisäys: 15% ruokakerma on tällä hetkellä paras valintani tähän ruokaan
1 rkl maizena-jauhetta
Aura-juustoa reilu pala

Valmistus 
Liota kuivattuja suppilovahveroita ja mustatorvisieniä noin puoli tuntia vedessä
leikkaa ja kuutioi sipulit ja valkosipuli, käytä sipulit kevyesti pannulla (rasva oliiviöljyä) 
lisää vähän oliiviöljyä keittokattilan pohjalle
lisää aineet (sienet nesteineen) keittokattilaan (ei kerma, maizena)
keitä 20 minuuttia keskiteholla
lisää Aura-juusto, maizena ja kerma
sekoita, hauduta hetki.


Tarjoilu
Tarjoile juustoisen ruisleivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)