ruokaresepti suppilovahverokeitto kuivatut sienet
Tässä toinen versio kuivatuista suppilovahveroista, (kuivatuista mustatorvisienistä) ja Aura-juustosta tehdystä ruuasta. Ruoka riittää pääruokana noin kahdelle ruokailijalle.Raaka-aineet
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
(muutama kuivattu mustatorvisieni-pala)
sipuli, punasipuli
valkosipulijauhe
2 kanaliemikuutio
vähän suolaa
vähän oliiviöljyä
6-7 dl vettä
2 dl ruokakermaa (tässä 7%) Lisäys: 15% ruokakerma on tällä hetkellä paras valintani tähän ruokaan
1 rkl maizena-jauhetta
Aura-juustoa reilu pala
Valmistus
Liota kuivattuja suppilovahveroita ja mustatorvisieniä noin puoli tuntia vedessä
leikkaa ja kuutioi sipulit ja valkosipuli, käytä sipulit kevyesti pannulla (rasva oliiviöljyä)
lisää vähän oliiviöljyä keittokattilan pohjalle
lisää aineet (sienet nesteineen) keittokattilaan (ei kerma, maizena)
keitä 20 minuuttia keskiteholla
lisää Aura-juusto, maizena ja kerma
sekoita, hauduta hetki.
Tarjoilu
Tarjoile juustoisen ruisleivän kera.