torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola Opera: Seisovan pöydän lounas

Opera: Puffet-pöytä

Ravintola/Pizzeria Opera sijaitsee Seppälässä, Seppälän Prismaa vastapäätä. Paikassa on noin 30-40 ravintolapaikkaa. Tila on enemmän lounasravintolatyyppinen (ihmisen tankkaukseen, ei viihtymiseen tarkoitettu). Otin ruuakseni seisovan pöydän lounaan, joka maksoi 6.9 euroa sisältäen ruokajuoman, salaatin ja kahvin (helmi 2011). Paikka oli täynnä asiakkaita lounasaikaan ja seisovan pöydän lounas tuntui maistuvan isoina annoksina.

Salaattipöytä oli kohtuullinen. Porkkanaraaste oli hyvää ja jalapenot maukkaita. Lounaspöydässä oli melko hyvä valinnanvara: pizzoja, lohta, kermaperunoita, kanaa, kasvispihveja ja kebab-lihaa. Kermaperunat olivat mauttomia, lohi melko vaatimatonta, kanaa olisi voinut maustaa. Kasvispihvit olivat kasvispihveiksi hyviä. Kebab-liha ja sen kastike olivat vahvasti negatiivisia kokemuksia. Olipa onni että en ottanut Iskender-annosta tässä paikassa. Mikäli se kootaan samoista elementeistä kuin mitä oli tarjolla, olisin saanut eteeni karmeimman makuisen Iskender-annoksen koskaan. Kebab-liha oli höttöistä, vetistä ja mautonta. Tomaattikastike oli tehty ketsupista ja liian vahvasta tomaattipyreestä. Pizzat sen sijaan olivat varsin hyviä. Pizzojen hintakin on kohtuullinen 5.5, joten hinta ja laatu ovat kohdallaan.

Suosittelen paikkaa sellaiselle, joka hakee pizzan ravintolasta kotona syötäväksi. Pizzoja ovat monet kehuneet ja ansaitsisivat varmaan oman arvionsa.


Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola

Viihtyisyys: 60/100
Hinta: 70/100

Ruoka, ulkonäkö: 60/100
Ruoka, maku: 60/100
Kokonaispisteet: 61/100
Osoite: Ahjokatu 14, Seppälä
Linkki: ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)