lauantai 2. heinäkuuta 2011

Jyväskylä: Paakkari Catering: LounasBistro: Lounaspöytä 2

Paakkari catering lounasbuffet

Jyväskyläläisen Paakkari Cateringin LounasBistro Paakkarissa tarjoilema Herkkuperjantai lounas sai minut liikkeelle jo toiseen kertaan. 8.5 euron hintaan saa laajennetun lounaspöydän, jossa vähintäänkin enemmän salaatteja ja jälkiruoka. Aikaisemmassa arvostelussa kuvasin paikan ulkonäköä ja ilmapiiriä, joten jätän sen hautumaan sinne. Paikka näyttää olevan kuitenkin perjantaisin kello 11-11.30 varsin täysi, joten joku muu ruoka-aika voisi olla parempi, jos haluat rauhassa syödä.

Kasvis-minestronekeitto oli pettymys. Se oli kasvisliemipohjaan tehty spagettikeitto, jossa vähän kasviksia. Spagetit olivat imeneet lähes kaiken keiton nesteestä, joten keitto oli hyvin raskas. Maultaan hyvin kevyt, maustamaton ja mieto. Yksittäisenä 6.7 euron keittona ruokailukokemus olisi ollut reilusti huono.  


Salaatti ja pikkusyötävävalikoima oli laaja. Paikan oma metsäsienipatee on parhaimmillaan leivän päältä syötynä. Saunapalvatut paksut kinkkuviipaleet olivat erinomaisia. Kasvisporkkanapiirakka erinomainen. Salaatteja oli vähintääkin riittävästi ja ne olivat hyvin tehtyjä. 10.6.2011 tasolle ei vihersalaateissa ylletty. Vihersalaatit melko perusmakuisia, lounassyötäviä mutta ei muistettavia. 

Lämpimät kasvislisäkkeet olivat ulkonäöltään erinomaisia mutta maussa oli se jokin outo tympeys mikä näissä joskus on. Kasvisten oma raikkaus puuttui. Juusto-kasvistäytteiset paprikat ihan hyvin tehtyjä mutta melko mauttomia. Grillikylki BBQ oli näyttävä näky isossa tarjoiluastiassaan. Lihat erinomaisen luustatippuvan kypsiä. BBQ-kastike kohtuullista, hivenen siirappista. Olisin kaivannut hivenen rohkeampaa mausteiden käyttöä lihan maustamisessa.
Mansikkapannacotta ihan kiva, tosin jälkiruokien tarjoilu kertakäyttömukeista ihmetyttää.

Ruoka ihan hyvin tehtyä joskin usein vähän mautonta ja 8.5 euron hinnalle tulee katetta.
Perjantai 17.6.2011HERKKUPERJANTAIRunsas & herkullinen salaattipöytäKasvis-minestronekeittoa (VL)6,70€Grillikylkeä BBQ & paahtoperunaa (VL,G)Juusto-kasvistäytteisiä paprikoita (VL,G)JÄLKIRUOAKSI Mansikkapannacottaa 8,50€
Ravintolatyyppi: Lounas/catering-palvelu
Viihtyisyys: 60/100
Hinta: 83/100
Ruoka, ulkonäkö: 82/100
Ruoka, maku: 77/100
Kokonaispisteet: 75/100
Osoite: Sorastajantie 2, Jyväskylä
Linkki:
http://www.paakkaricatering.fi/
http://en.wikipedia.org/wiki/Minestrone

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)