keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

210k klikkausta, 417 julkaistua postausta

Blogi on taas yltänyt uusiin lukemiin.
10.7.12013 blogi oli saanut 210000 klikkausta ja sillä oli 417 julkaistua postausta. Kommentteja on julkaistu 2000. Lukijoita on hienot 55 kappaletta. Blogin kaksivuotispäiviäkin tuli vietettyä kaikessa hiljaisuudessa.

Kiitos kaikille kävijöille ja lukijoille.
Vertaan tätä aina mainioon Lautasellesi blogiin, jossa tällä hetkellä on 264k klikkausta, ja Ahmijan valitettavasti tällä hetkellä lopetettuun blogiin, jossa 285k klikkausta. Ahmija jatkaa vahvasti lopettamisen jälkeenkin, sillä muistaakseni viime kerralla kun tein vastaavanlaisen postauksen Ahmijalla oli noin 209 k klikkausta :)

Google tarjoaa paljon mielenkiintoisia tilastoja. Alla ensimmäisenä kaikki maat joista olen saanut klikkauksia. Vielä on paljon maita, joista ei ole vierailtu kertaakaan blogissani, tervetuloa :)
Olisi kiintoisaa nähdä myös muiden suomeksi kirjoittavien ruokablogistien vastaava sivukartta.


Mobiililaitteen puolella tilanne on osin tuttu ja osin yllättävä. Applen suosio näkyy suoraan myös mobiilipuolen kävijämäärissä. Lumioiden suuri osuus verrattuna Android-laitteisiin on hivenen yllättävä. Kiitos kaikki Lumia-kävijät :) Android-laitteissahan on myös (joskin toteutus hivenen kömpelö) mahdollisuus laittaa suoraan etuikkunaan halutut www-linkkiviitteet hakematta niitä selaimen kautta. Googlen mobiiliversio sivustosta tuntuu toimivan ihan hyvin.


Jyväskylän seudun ravintoloihin on tullut paljon mielenkiintoisia lisäyksiä ja osin ihan uusiinkin osoitteisiin. Osassa näistä olen jo käynnyt ja postaus tulee sitten aikanaan.

2 kommenttia:

  1. Noista tilastoista ei kannata tehdä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Aika moni käyttää anonyymipalvelimia. Minäkin olen tällä hetkellä linkittynyt Ukrainan ja Saksan kautta. Sitten kannattaa kysyä itseltään, miksi joku vinkuintiassa olisi kiinnostunut suomenkielisistä paikallisbaariarvosteluista. Suurin osa ulkomailta tulevista "sivunkatsomisista" on tosiasiassa pelkkää spämmiä. Täällä mm lista spämmiosoitteista joita ei sitten kannata klikata katsoakseen uteliaisuuttaan kuka blogia lukee.
    http://www.tecnoxps.com/2012/08/how-much-spam-visit-your-blog-some.html

    VastaaPoista
  2. Kiitti asiantuntevasta kommentista. Lidlin tuotteet saavat kyllä katsojia useammastakin maasta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)