perjantai 2. syyskuuta 2011

Ruokaohje: sieniä ja kanaa

Ruokaresepti sienikanapata

Punikkitateista ja 550 gramman broileripakkauksesta tehty helppo ja halpa pataruoka. Valmis ruoka riittää kolmelle ruokailijalle, tai kolmeen syöntikertaan. Ruuasta tuli yllättävän hyvän makuista.

Raaka-aineet
550 g:n paketti maustettua broileria (käytetty Hornet broilerin siipi, tulisesti maustettu)
0.5 l raakoja, paloiteltuja punikkitatteja
1 iso punasipuli
5 valkosipulinkynttä
1 iso tomaatti
1 paprika
soijaa, Aroi Thai valkosipulichilikastiketta, paprikajauhetta

Valmistus
Käytä tatit pannulla ja haihduta nestettä
lisää pilkotut sipulit ja hauduta hetki.
Lisää pataan broileri, sipuli-sienisilppu, tomaatti, paprika ja mausteet
Sekoita
Pidä 200 asteen uunissa noin 40 minuuttia.

Tarjoilu
Tarjoile esimerkiksi äskettäin arvioidun Lidlin kuskusin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)