maanantai 5. syyskuuta 2011

Ruokaohje: Tattiratatouille

Ruokaresepti tattiratatouille

Punikkitateista, tomaateista ja kesäkurpitsasta valmistettu kesäinen kevyt kasvisruoka. Valmistus paistinpannulla. Ruuasta riittää kahdelle ruokailijalle tai kahteen syöntikertaan.

Raaka-aineet
0.5 l raakoja paloiteltuja punikkitatteja
1 iso sipuli
noin 5 valkosipulikynttä
reilu viipale kesäkurpitsaa
2 tomaattia
0.5 punaista paprikaa
vähän öljyä
suolaa, paprikajauhetta, aroi thai valkosipulichilikastiketta (tai tomaattikastiketta)

Valmistus
Poista tateista vähän kosteutta pannulla
lisää rasva ja pieneksi pilkotut sipulit, paista hetki
lisää pilkottu kesakurpitsa, paista hetki
lisää tomaatti (kuorittu ja pieneksi paloiteltu), paprika (paloiteltu) ja mausteet
Hauduta noin 20 min kannen alla (kokonaisaika pannulla vajaa 30 min).



Tarjoilu
Tarjoile joko liharuuan lisäkkeenä tai lisää haluamiasi salaattiaineksia, jos haluat kevyemmän ruuan.

Ruokaohje on muokattu muunnos Irma Järvisen Parhaat ruokasienet ja maukkaimmat sieniherkut reseptistä sivulta 285.

2 kommenttia:

  1. Antti Puistolasta moro millon tulee lisää Ravintola-arvosteluja.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)