keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Tattipasta

Herkkutattipasta


Tässä helppo sieniruoka kahdelle tai kahteen syöntikertaan. Hintaa on hyvin halpa jos itse hakee sienet metsästä:)

Raaka-aineet
5-7 dl puhdistettuja, kuutioituja herkkutatteja
1-2 sipuli
3 valkosipulikynttä
pieni nippu ruohosipulia
voita ja oliiviöljyä
1.5 dl Valion kolmen juuston kermaa (tai kermaa ja juustoraastetta)
Mausteet: suola, sipulijauhe, valkosipulijauhe, pippurisekoitus

Pastaa tai spagettia kahden henkilön annos

Valmistus
Pista tatit pannulle
kuori ja pilko sipuli ja laita se pannulle
Anna nesteen haihtua ja lisää voi ja oliiviöljyseos
Lisää valkosipulit.
Lisää kerma, ja mausteet, sekoita ja anna hautua
Tee kahden hengen annos pastaa tai spagettia
Lisää kypsä spagetti sieniseoksen joukkoon ja sekoita.



4 kommenttia:

  1. Tämä menee kokeiluun viikonloppuna - mikäli vain tatteja löytyy!

    VastaaPoista
  2. kiitos 1500:sta kommentista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkkua oli, vaikka tatteja tulikin melko vähän! Valkosipulinkynsiä ei kotona ollut, mutta hyvää tuli muillakin mausteilla. Perheen kuopuksellekin maistui, ennakkoluuloista huolimatta - tuo kolmen juuston kerma kuulemma tuoksui juustonaksuille :D

      Poista

Kiitos kommentistasi :)