maanantai 1. lokakuuta 2012

Jyväskylä: Coffee time: Lounas


Minimani lounas


Lähellä Tourukeskusta sijaitseva kauppakeskus Minimani on minulla harvemmin käyntikohteideni joukossa. Minimanissa on myös oma lounasruokala, josta tässä postauksessa. Pieni kahvila-ravintola sijoittuu Minimanin sisäkäytävän varrelle. Sitä erottaa marketkäytävästä vain ohut sermi, joka ei takaa edes näkösuojaa saati sitten rauhaisampaa lounaskokemusta. Toisella puolella ikkunat tarjoavat vaatimattoman näkymän parkkipaikalle. Ravintolan tilat melko halvat ja sisustuskin vähän ankeahko. Lounaskahvila tarjoaa kahdenhintaista lounasta päivittäin, 7.9 euron hintainen seisova pöytä ja 6.3 euron hintainen salaatti + keittolounas. Otin keittolounaan joka sisälsi salaatin, leipäpöydän, pääruuan ja kahvin runsaan jälkiruokapöydän kera * käynti toukokuu 2012.

Salaatteja oli tarjolla vain neljä. Vihersalaatti oli ihan raikasta ja hyvää ja peperonit syötäviä. Perunasalaatti ja punajuurisalaatti eivät yleensä ole minun makuuni eivätkä ne olleet tälläkään kertaa. Pöydässä oli tarjolla aikaisen linnun extrana lämpimiä kebab-täytteisiä leipiä. Parsakeitto oli syötävää mutta ei mikään ikimuistettava kokemus. Jälkiruokapöytä sen sijaan oli laaja ja paljon muistettavampi. Kysyin myyjättäreltä mitä jälkiruokia tähän lounastyyppiin kuului ja hän vastasi että syö ihan mitä haluat :) Tarjolla oli melko mukavaa marjakiisselia, mustikkapiirakkaa ja korvapuusteja, siis yhteensä kolme jälkiruokaa :) Kahvi tarjoiltiin Arabian astioista ja muu ruoka Kermansaven.

Lounas tarjoaa erityisesti jälkiruuista pitävälle lounastajalle mukavasti vaihtoehtoja. Minimanissa on muuten ihan oma valikoimansa esimerkiksi ruisleipien puolella joten suosittelen siellä käymistä ja tutustumista tarjontaan.

Ravintolatyyppi: Lounas/kahvila
Viihtyisyys: 58/100
Hinta: 73/100
Ruoka, ulkonäkö: 68/100
Ruoka, maku: 67/100
Kokonaispisteet: 67/100
Osoite: Vapaaherrantie 11 40320 Jyväskylä, Ostoskeskus Minimani
Linkki: http://www.coffee-time.org/lounaslista.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)