perjantai 9. joulukuuta 2011

Jyväskylä: Pizzeria Maria: Kebab lohkoperunoilla

Pizzeria Maria Kebab lohkoperunoilla

Kauppakadulla sijaitsevan Pizzeria Marian sisustus on viihtyisä ja ruoka hintaansa nähden hyvää.  Blogasin tästä paikasta usein aikaisemmin mutta nyt en ole käynyt pitkään aikaan. Paikka, ruokalista ja ruoka on edelleen tutun hyvää Mariaa. Tällä kertaa otin ruuakseni Kebabin lohkoperunoilla, joka maksoi 6.5 sisältäen veden, salaatin ja kahvin.

Salaattipöytä on pizzeriatyylisistä ravintoista Jyväskylän parhaiden joukossa. Raaka-aineet ovat hyvin valittuja, laadukkaita ja maukkaita. Salaattilajeja on riittävästi vaativampaankin makuun. Etikkakasvikset ovat hyviä ja niitä ei muista paikoista ole juuri saanut. Kebabliha oli vakiolaatua, parempaakin on mutta tätäkin syö mielellään. Lihaa oli kuitenkin riittävästi kebab-lihan ystävälle. Tomaattikastiketta riittävästi mutta se melko perusmakuista. Lohkoperunat hienoinen pettymys. Ne olivat liian pehmeitä ja eivät ainakaan tällä kertaa vetäneet vertoja Kebab-Housen tai Valkoisen ruusun vastaaville.

Perushyvä joskin osin vaisu kebab-annos joka tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Seuraavana päivänä peruna toi tutun yllätyksen, plus yksi kilo puntarissa :)


Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 79/100
Hinta: 79/100

Ruoka, ulkonäkö: 72/100
Ruoka, maku: 72/100
Kokonaispisteet: 72/100
Linkki: http://www.pizzeriamaria.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)