maanantai 23. tammikuuta 2012

Kédainiu Konservu Fabrikas: Ukrainalainen borssikeitto

Valmis borssikeitto

Kédainiu Konservu Fabrikas on Liettualainen yritys, jolla on ainakin pari eri tuotetta Suomen markkinoilla. Nyt testattavanani on Jyväskylän Prisman valikoimista se toinen, Ukrainalainen borssikeitto. Pakkaus yksinkertainen säilyketölkki. Se sisältää 28 % punajuurta ja lisäksi vihannessekoituksena papuja, kaalia, perunaa, porkkanaa ja sipulia. Ruuan valmistustapa yksinkertainen: lisää kattilaan purkin sisältö ja 1.5 purkillista vettä, lämmitä muutama minuutti.

Ruuan tuoksu miedompi kuin Punajuurikeiton. Punajuuripaloja selkeästi vähemmän. Pavut ja kaali näkyvät ja maistuvat keitossa. Keiton maku osin borssikeiton hapan mutta hivenen kevyehkö ja vetisempi kuin Punajuurikeiton. Keitto kohtuullisen hyvää ja sinällään syötävää mutta puhdas Punajuurikeitto oli selkeästi paremman makuista. Keiton maku paranee  lisäämällä keittolautaselle muutama suolakurkkupala ja vähän suolakurkkunestettä. Palanen ruisleipää täydentää keittokokemusta.

Kohtuullisen makuinen säilykekeitto, jonka pahin kilpailija on valmistajan toinen oma tuote Punajuurikeitto. Ruoka riittää pääruokana kahdelle tai alkuruokana 3-4 ruokailijalle.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 3
Maku: 3
Hinta: 3
Yhteensä: 3

Sisällys: /100 g
Energiaa 142 kcal
Rasvaa 3.9 g
Suola 2 g
Nettopaino 480 g
Ostopaikka: Prisma Jyväskylä 1.99 e
Linkki:
http://www.litfood-fair.com/kkf/index.php?page=3
http://www.kkf.lt/index.php?cid=4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)