tiistai 28. helmikuuta 2012

Blogi Haaste

blogitunnusteOlen saanut Blogi Haasteen Lautasellesi-blogilta. Tehtävänä on esitellä viisi blogia (ruokablogia/ruuasta bloggaavia), jotka tarjoavat mielenkiintoista sisältöä mutta joiden lukijamäärä (ei tarkoita yksittäistä käyntimäärää) on vielä alle kaksisataa.

Omana lisävaikeuskertoimenani halusin etsiä sellaisia blogeja, jotka eivät vielä ole mukana
http://www.top100ruokablogit.com/ -sivustolla ja niiden aihepiiri antaisi toisenlaisia näkökulmia Keski-Suomeen ja Jyväskylään. Tässä lisähaasteessa en täysin onnistunut :)

Laitan haasteen eteenpäin seuraaville:

Pikku leijona ja puoli valtakuntaa
http://pikkuleijonajapuolivaltakuntaa.blogspot.com/
Mukana top100ruokablogit-sivustolla mutta kenties sinulla on paikallisia tuttuja jotka eivät vielä ole. Ehkä pallo pysyy osin Keski-Suomessa ja Jyväskylässä :)

Leka keittiössä
Suomalainen äijä vs. ruokaaineet, Jyväskylä

Kookospalmu
http://kookkos.blogspot.com/
Kauniisti kuvattu, tunnelmallinen, Jyväskylä

Maustetaivas
http://maustetaivas.blogspot.com/
210 käyntikertaa ja yksi lukija, Jyväskylä
Hyvä pohja, jonka päälle kelpaa lisätä uusia ruokaohjeita

Pro Mustarousku
Kiitos sienistä ja niiden ruokaohjeista, Lahti

7 kommenttia:

 1. Kiitos vain Pro Mustarousku -blogini mainitsemisesta, mutta ihmettelen vähän tuota kävijämäärän arviota. Onko se per päivä, viikko vai koko olemassaoloaika? Olen pitänyt Pro Mustarouskua vuodesta 2006 lähtien omaan tahtiini ilman mitään kävijäpaineita, mutta siellä on välillä ollut hyvinkin luettuja postauksia.
  Blogissa on tägit leivonta, lähiruoka, sieniruoka ja ruoka, joiden alta ainakin löytää reseptejä ja pohditoja ruoasta.
  Valitettavasti en töiltäni ehdi lähiaikoina etsimään muita blogeja mainittavaksi. Kiva oli kuitenkin päätyä myös tänne katsomaan Lukan arvioita.

  VastaaPoista
 2. Tämä on kiertänyt netissä jo niin kauan että sen alkuperäinen ilmaisumuoto on vähän hämärtynyt. Itse tulkitsin sen niin että sivupalkissa ei ole 200-lukijaa ja blogi ansaitsee huomiota, sillä alle 200 käyntikerran aktiivisesti ylläpidetyn blogin voi kyllä löytää mutta se ei sitä ole pitkään :)

  Etsisin blogimuotoista sieniin keskittyvää aktiivista sivustoa sivun alareunassa olevaan linkkiosiooni. Toivottavasti joku linkkaa minulle sellaisen :)

  VastaaPoista
 3. Hei vielä, Pro Mustarousku on aktiivinen sieniblogi keväästä jouluun, loppuajan kirjoitan myös muusta luonnossa liikkumisesta (kuten hiihdosta), arjesta ja ruoasta. Sieniruokaohjeita toki tulee myös sienestyssesongin ulkopuolella, mutta ei ihan koko aikaa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon, tunnustus piristi väsähtänyttä tiistai-iltaani! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia tunnustuksesta!! Yritän huomiseen mennessä miettiä blogit, mihin laitan haasteen eteenpäin. Mahtavia blogeja on vaikka kuinka ja paljon, saa nähdä tuleeko valinnanvaikeus ;)

  VastaaPoista
 6. Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi haasteen eteenpäin viennin! On se kumma juttu miten työt aina haittaa harrastuksia ;)

  VastaaPoista
 7. Tämä haaste näyttää tuovan ihan mukavasti liikennettä kaikille mikä on tietysti mukava juttu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)