Ruokaresepti suppilovahvero-ohratto
Helppovalmisteinen pataruoka kuivatuista suppilovahveroista, (kuivatuista mustatorvisienistä) ja ohrasuurimoista. Ruoka riittää pääruokana noin 3-4 ateriaan.Raaka-aineet
2 dl kuivattuja suppilovahveroita
(vähän kuivattuja mustatorvisieniä)
2 sipulia
valkosipulin kynsiä maun mukaan
2 dl esikypsennettyjä rikottuja ohrasuurimoita
pussillinen herne-maissi-paprika-seosta
valkosipulijauhe
2 kasviliemikuutiota
Aroi Thai Valkosipuli-chilikastiketta
Soijakastiketta (Aroi Thai Kiinalainen)
7-8 dl vettä
Oliiviöljyä pannulle ja pataan
Valmistus
Liota suppilovahveroita noin puoli tuntia
kuullota ohrasuurimoita hetki pannulla rasvassa
leikkaa sipulit ja lisää ne ohrasuurimoiden joukkoon, paista hetki
valmistele mausteinen kasviliemineste
lisää pataan sienet nesteineen, ohrasuurimot, sipulit, kasviliemineste ja herne-maissi-paprika -seos
hauduta ruokaa kolmekymmentä minuuttia minuuttia välillä sekoitellen.
Tarjoilu
Tarjoile salaatin kera.
Ruokaohje on muokattu versio osoitteessa:
http://www.maku.fi/resepti/suppilovahvero-ohratto
olevasta reseptistä.
Alkuperäinen näytti varsin miedolta ruualta eikä tämäkään ruokaohje ollut sienien optimaalisinta käyttöä. Ruoka on varsin raskas, kiitos ohrasuurimoiden hiilihydraattien.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)