Ruokaresepti: Juustoiset keltavahverot
Tässä paistettuja kantarelleja vaihteeksi vähän eri tavalla. Resepti b-tasoa mutta kuva kiva :)
Raaka-aineet
0.5 litraa valmiiksi käsiteltyjä raakoja kantarellejä
3 sipulia
50 g juustoraastetta
Mausteet: suola, curry, sitruunapippuri, sitruunatiiviste
Valmistus
Paista sienet ja sipulit kypsiksi, lisää mausteet.
Lisää juustoraaste, sekoita ja tarjoile.
Ruokaohje on otettu vähäisin muokkauksin teoksesta Hulluna sieniin - sieniherkkujen pikkujättiläinen reseptistä sivulla 258. Jälkikäteen arvioiden en käyttäisi kantarelleja tähän ruokalajiin, ne ovat parempia voin ja sipulisilpun kanssa. Kenties ruokalaji olisi parempi jonkin kaksitähtisen sienen kanssa, kuten lampaankääpä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)