Ruokaresepti: Jauhelihakastike ja kuivatut suppilovahverot
Tässä perinteikkäässä jauhelihakastikkeessa on käytetty lisämakuna kuivattuja suppilovahveroita. Ne antavat mukavan täyteläisen lisämaun.
Raaka-aineet:
400 g vähärasvaista jauhelihaa
2 sipulia
(4 valkosipulikynttä)
2 rlk vehnäjauhoja
1 rlk voi
2 dl kuivattu suppilovahvero
5 dl vettä
2 rlk tomaattikastike (tai aroi thai valkosipulichilikastike)
Reilu luraus soijakastiketta
Mausteet: suola, paprikajauhe, pippurijauhe, sipulijauhe, valkosipulijauhe, tabasco.
Valmistus:
Murskaa suppilovahverot rouheeksi ja liota niitä vesitilkassa
Ruskista jauheliha ja sipulit
Poista ne pannulta
Sulata voi ja lisää vehnäjauhot
Ruskista vehnäjauhot ja lisää vesi kokoajan sekoittaen
Lisää sienet, jauheliha-sipuliseos, tomaattikastike, soijakastike ja haluamasi mausteet
Kiehauta ja hauduta 15 minuuttia.
Tarjoilu:
Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi :)