lauantai 24. syyskuuta 2011

Jyväskylä: Prisma: Pizza Buffa: Buffa

Seppälän Prisman buffan seisova pöytä

Jyväskylän Seppälän Prismassa sijaitseva Pizza Buffa  (Buffa Seppälä) tarjoilee ruokailukokemuksen ostoshetken yhteydessä. Paikka on osin samoissa tiloissa kuin Hesburger. Tila on korkeussuuntaan avara, hallimainen ja viihtyisyydeltään niukka. Tuolit ja pöydät halpoja. Sama ilme valaisi koko tilan. Kiireiseen lounasaikaan pöydänpyyhkijä ei ehtinyt siivota pöytiä riittävän nopeaan tahtiin. Otin ruuakseni 8.9 euroa maksavan seisovan pöydän lounaan, Buffan. Siihen hintaan kuuluu laaja salaatti ja lämminruokaosasto, pizzoja, useita hanajuomia ja kahvi. Maksamisen päätteeksi asiakas saa yhden lautasen ja lasin (tämä on näitä paikkoja).

Salaattiosasto kohtuullisen hyvä. Lämpimän pöydän höyrytetyt vihannekset erinomaisia. Lihatarjonta sitä tyypillistä seisovan pöydän lounastasoa. Mausteisuus vähäinen mutta lihapitoisuus onneksi hyvä. Päivän keittona oli nakkikeittoa joka oli huonointa koskaan syömääni, joka on jo varsin paljon sanottu. Liemi oli vetinen ja mustapippurinen. Muuta makua keitossa ei ollutkaan. Näistä nakeista ja kasviksista olisi saanut vähällä vaivalla maistuvankin keiton aikaan.

Pizzoja oli tarjolla noin viittä erilaista. Ne olivat hyvin ohutpohjaisia ja niissä tuntui olevan se teollinen perusmaku joka niillä toisinaan tämäntyyppisissä paikoissa on. Tabascoa oli tarjolla riittävästi ja riittävän isoissa pulloissa, joten sillä makua sai terästettyä. Pizzoja tuotiin tarjolle riittävän nopeasti.


S-kortin käyttömahdollisuus on erinomainen ja toimiva. Paikalla monien paikallisten S-korttiravintoiden yhteisesti hyväksymä kymmenen leiman passi, jonka täyttämällä kahdeksan euron etu. Tällä kertaa lisäksi erikoisviikkojen tarjouksena ilmainen jäätelö.

Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 60/100
Hinta: 64/100
Ruoka, ulkonäkö: 64/100
Ruoka, maku: 6/100
Kokonaispisteet: 65/100 (ilmaisen jäätelön korotetut pisteet)
Osoite: Prisma, Seppälä
Linkki:
http://www.buffa.fi/jyvaskylaprisma-lounas.html

5 kommenttia:

 1. Pizza Buffan salaattipöytä on vaatimaton verrattuna raxin gourmet-pöytään.
  Buffa voittaa Raxin ainoastaan viihtyisyydessä ja laadukkaammilla kanansiivillä. Monet arvostavat myös vadelmalimonadia.

  VastaaPoista
 2. Töksähteleviä, persoonattomia ja luettelomaisia viiden sanan lauseita. Huonoa ja tylsää arviointia, yrittäisit saada enemmän lennokkuutta ja imua tekstiin.

  VastaaPoista
 3. Noissa buffan pizzoissahan on todennäköisesti ideana saada asiakkaan maha täyteen taikinalla, koska kyllä niissä katkarapuparka etsimällä etsii toista kohtalotoveriaan. Mielestäni annoit turhankin paljon pisteitä kyseiselle paikalle, koska samalla hinnalla saa aivan kilometrin verran parempaakin.

  VastaaPoista
 4. Vauthi Veijarit 24/714. marraskuuta 2011 klo 15.00

  Milloin tulee lisää arvostelua

  VastaaPoista
 5. ihmiset valittavat kuinka pizzoissa ei ole täytettä tarpeeksi. itse ainakin kun olen aina käynyt on täytettä aivan tarpeeksi ja sitä voi itse vielä lisätä salaattipöydässä olevilla oliiveilla, ananaksilla, jalapenoilla yms. täytettä on ainakin enemmän kun esim koti pizzan pizzoissa joten älkää aina valittako. Suomalaisen mottohan on :valita joka asiasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)