perjantai 28. syyskuuta 2012

Suppispannari


Pannukakku suppilovahveroilla


Suppilovahveroita vaihteeksi pannarissa. Sienet maistuvat paremmin jäähtyneessä versiossa. Tästä määrästä riitti kahteen 27 sentin Pyrex-vuokaan.

Raaka-aineet
3 dl maito
2 dl kermaviili
2 muna
2.5 dl vehnäjauho
0.5 tl suola
mausteet: sipulijauhe, valkosipulijauhe

5 dl suppilovahvero puhdistettuna
1 sipuli
voita


Valmistus
Pilko suppilovahverot pienemmiksi
kuori ja pilko sipuli
Paista suppilovahveroita ja sipulia pannulla hetki, kunnes neste poistuu ja lisää vähän voita.

Sekoita maito, kermaviili, munat, vehnäjauho ja mausteet
lisää sieni-sipuliseos ja sekoita
Paista 200-225 asteen uunissa noin 30 minuuttia kunnes pannari on kypsän ruskea.

Idea Irma Järvisen parhaat ruokasienet ja maukkaimmat sieniherkut kirjasta reseptistä (2003, 304), jota sitten on muokattu edelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)