torstai 28. huhtikuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola Fiore Bianco: Lounas 2

Fiore bianco seisova pöytä 2 (lopettanut)Alehintaisen huhtikuun lounastarjoilun vuoksi vierailin viikon sisällä toiseen kertaan samassa Fiore Biancossa, Jyväskylän Lutakossa osoitteessa Schaumanin puistotie 10. Lounas sisältäen veden, kahvin salaatin, keiton ja pääruuat maksoi 7.7 e.
Ruoka alkoi parsakaalikeitoilla, joka oli soseutettu ja melko mausteinen. Sitä vainosi tunnistamaton hivenen vahva maku päällimmäisen makukerrostuman takana. Salaattipöytä oli osittain eri kuin edellisellä kerralla vieraillessa josta erityiskiitos. Pidän paljon salaateista ja vaihtelevuutta salaatit juuri kaipaavatkin.


Pääruokavaihtoehtoina useita liharuokia ja kasvisruoka. Aurajuustobroileri oli erinomaisen mureaa ja maistuvaa. Uuniporsaan pihvit olivat vailla kastiketta ja hivenen kuivia. Itse pidän enemmän kastikkeisesta versiosta. Maku oli kuitenkin ihan hyvä. Kasvikset tomaattikastikkeessa maistuivat aika mausteisilta jopa minun suussani. Spagettibolognese perinteinen, yllätyksetön mutta ei huono. Päivän kala oli erinomaisen maukasta,  suussasulavan pehmeää ja mausteisen maistuvaa. Pizzoja taas paria eri vaihtoehtoa, hyvillä täytteillä tottakai.


Valitsin tarkoituksella hivenen myöhäisemmän ruokailuvaihtoehdon ja se kannatti. Sain syödä melkein koko ajan yksin koko salissa. Tunnelma oli rauhaisa ja ruoka maistui. Kamerasta loppui akku kesken kuvausten, joten vain yksi kuva tälllä kertaa. Sääli, sillä verbaalinen ilmaisutaitoni kalpenee ruokakuvien edessä.


Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 95/100
Hinta: 80/100
Ruoka, ulkonäkö: 83/100
Ruoka, maku: 83/100
Kokonaispisteet: 84/100 (tarjoushinnan pistelisä :)
Osoite: Shaumanin puistotie 10, Lutakko
Linkki: Yritys lopettanut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)