torstai 30. kesäkuuta 2011

Coquette: Pea Stew

Lidlin hernekeitto

Coquetten helpoista purkkiruuista tuli aikaisemmin testattua Lentil Stew. Nyt testivuorossa toinen Lidlin tuote Pea Stew (Hernepata). Purkki helponoloisesti lähinnä tuotekuvalla koristettu. Tuotteen nettopaino 800 g. Ravintoarvot puuttuvat purkin kyljestä. Ruoka valmistetaan kuumentamalla sitä kevyesti. Tuote on vieläkin löysempää kuin Lentil Stew ja on selkeästi muodoltaan keittoruoka. Runsas (luettelon mukaan 40%) ja ruuan ulkonäön mukaan vielä suurempi hernepitoisuus tekee tuotteesta hernekeittoa, jossa satunnaisesti muita juureksia. Ruoka muistuttaa hyvin etäisesti purkin kyljessä olevaa mallikuvaa. Herneet kokonaisempia kuin tavallisessa hernekeitossa.

Tuotteen maku lähellä tavallista hernekeittopurkkia. Maku hivenen kevyempi kuin hernekeitossa. Savupekonin maku on selkeä. 400g annos riittää täyttämään reilusti vatsan. 

Jos haluat syödä hernekeittoa kaksi kertaa päivässä, tai tarvitset vaikeisiin olosuhteisiin kuten mökille sopivaa valmisruokaa, niin tällöin alehintainen Pea Stew voisi olla ostoskorissasi.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 2
Maku: 2
Hinta: 2
Yhteensä: 2

Sisällys:
Kasviksia, herneitä
Savupekoni 6 %
Suola 1%
Nettopaino 800 g
Hinta 1.00 e (tarjouserä)
Valmistuttaja: Lidl
Valmistettu: Saksa
Ostopaikka: Lidl Jyväskylä

1 kommentti:

  1. Hirveetä teurasjätettä.. Kokonaisia isoja nahanpaloja joukossa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)