perjantai 10. kesäkuuta 2011

Jyväskylä: Ravintola Salsa & Orkidea: Hot Kebab

Salsa & Orkidea Kebab pizza

Jyväskylän Kauppakadulla osoitteessa Kauppakatu 6 sijaitseva Ravintola Salsa & Orkidea on jo vuodesta 2000 toiminut ravintola, joka tarjoilee makuja monesta maasta ja maanosasta. Ravintolan sisustus varsin viihtyisä. Seinät punaiset, lattialla kokolattiamatto. Pöydät kokopuuta ja korkeaselkäiset tuolit mustaa nahkantapaista. Vain keltaiset koristelamput eivät istu paikan ilmeeseen luontevasti. Paikka tarjoilee arkisin lounasaikaan puffet-aterioita, mutta muulloin laajalta ruokalistalta voi valita haluamansa syötävän. 
Tällä kertaa valikoin ruokalistalta syötäväksi Hot Kebab -pizzan (erikoispizzalistalta), joka veden, salaatin ja jälkiruokakahvin kanssa maksoi 7.5 euroa.

Salaattipöytä hivenen  vaatimaton. Vihreä salaatti on perushyvää vihreää salaattia vailla erikoisuuksia. Pepperonit ovat tässä paikassa erinomaisia. Pizza valmistui kohtuullisessa ajassa ja oli varsinainen silmäkarkki. Se sisälsi: kebab-lihaa, jalopenoja, sipulia ja feta-juustoa. Pizzan koko erinomaisen suuri. Pohja hyvin paistettu ja mukavan ruskea, reunat sopivan rouheiset. Ruuan maku erittäin hyvä. Pehmeiden juustoelementtien ja hivenen kovempien jalopenon ja lihan yhdistelmä toimi tässä paikassa loistavasti. Muista paikoista poiketen feta-juustoa ei tarjoilla täysin sulaneena vaan kokkareisena, joka on näyttävämpi ja myös paremman makuinen vaihtoehto. Kotiinviemisiksi jäi 400 g pizzaa.


Paras kebab-lihaa sisältävä pizza jonka olen Jyväskylässä eteeni saanut. Erinomaisen hyvää pizzaa kohtuuhintaan viihtyisässä ympäristössä. 

Ravintolatyyppi: Lounas/ravintola
Viihtyisyys: 78/100
Hinta: 82/100
Ruoka, ulkonäkö: 81/100
Ruoka, maku: 81/100
Kokonaispisteet: 81/100
Linkki:
http://www.salsaorkidea.fi/

2 kommenttia:

  1. Ei ollenkaan hassumman näköinen pizza, maistuisi minullekin :) ..salaatti tosiaan näyttää hiukan ankealta.

    VastaaPoista
  2. paikka on kebab/pizzeria, eksoottisempien makujen kanssa kannattaa olla varuillaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)