maanantai 20. kesäkuuta 2011

Linessa: Rasvaton jogurtti: Metsämarja

Linessa kevytjogurtti

Linessa rasvaton jogurtti: Metsämarja on aito kevytjugurtti. Minä lasken tuotteen kevytjugurtiksi, jos sen rasvapitoisuus on noin 0.1 ja sokeripitoisuus on noin 6-7 grammaa per 100 g. Hyviä vähärasvaisia jogurtteja on markkinoilla paljon mutta vähäsokerisia paljon vähemmän. Linessan tuote on pakattu yksinkertaiseen mutta erottuvan siniseen pakettiin. Tuotetiedot ovat riittävät. Jogurtti on Lidlin tuotteita mutta se on valmistettu Suomessa. 
Itse jogurtti on vaalea ja hivenen punainen, marja ja hedelmäsisältö (6% sisällöstä) erotettavissa. Maku raikas, mukavalla tavalla makea, hedelmäinen, runsas ja herkullinen. Tuote riittävän juokseva juotavaksi. Monesti vähäsokerisissa jogurteissa maistuu makeutusaineena käytetty aspartaami. Tässä en erota häivähdystäkään siitä.

Tuote on kevytjoguttien aatelia. Erinomainen maultaan ja kohtuullinen hinnaltaan. Suosittelen tuotetta sekä painoa tarkkailevalle että ruuan makua arvostavalle kuluttajalle. Maista myös toista Linessan tuotetta Persikka, Aprikoosi, Vadelma.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 4
Maku: 4
Hinta: 4
Yhteensä: 4

Sisällys/100 g
Energia Kcal 40
Hiilihydraatti 6.4 g
Sokeri 6.4 g
Rasva 0.1 g
Paino: 1 g
Valmistuttaja: Lidl
Hinta 1.29 e Lidl
Linkki:
http://www.mtv3.fi/makuja/ajankohtaista.shtml?1200789

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)