keskiviikko 9. tammikuuta 2013

150k klikkausta 400 postausta

Blogi on taas yltänyt tasalukemiin.
31.12.2012 blogissa oli 150000 klikkausta, 400 julkaistua postausta ja 1800 julkaistua kommenttia. Kiitos kaikille kävijöille ja kommentoijille.

Vuosi 2012

Vuosi 2012 oli monin tavoin mielenkiintoinen. Lukan Lusikassa roikkui kesällä monta kuukautta Googlen hakusanalla ruokablogi ensimmäisellä hakusivulla. Sittemmin Glorian Blogawards tiputti sen toiselle sivulle :(
Sain useita kutsuja mielenkiintoisiin tapahtumiin, kuten esimerkiksi Glorian Blogawards tapahtumaan :)
Valitettavasta matka täältä Helsinkiin on jo sen verran pitkä että niihin osallistuminen olisi hyvin haastavaa arki-iltaisin.
Kiitos kaikille yrityksille jotka tarjosivat minulle materiaalia arvonnoissa jaettavaksi. Teidän kanssanne oli ilo tehdä yhteistyötä. Postaukset kiinnostivat myös ihmisiä joten ehkä panoksille tuli katetta :)

Vuosi 2013

Ravintola-arviointien määrä on tällä hetkellä noin 150. Tarkoituksena on jatkaa niiden tekoa omaan rauhalliseen tahtiin. Kenties tänä vuonna mukaan tulevat jo Jyväskylän hivenen hintavammat iltaravintolat, joiden kuvaus saattaisi kiinnostaa myös monia lukijoita.

Postaustahti saattaa hidastua tänä vuonna jonkin verran. Pyrin kuitenkin julkaisemaan vähintään yhden postauksen viikossa, eli vähintään noin 52 postausta vuodessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)