keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Muurame: Juhlatalo Vanha Kievari: Lounas 2

Lounas Muurame


Muuramen Vanha Kievari sijaitsee aivan valtatien varressa, Muuramen pääristeyksen vieressä ja Shelliä vastapäätä. Paikan lounastarjonta näytti kohtuullisen kiinnostavalta (Muuramen muuhun tarjontaan verrattuna) joten julkaisen tässä lopullisen arvion paikan tasosta usean käyntikerran jälkeen siihen kuuluvinen kuvineen. Arvio jää myös lopulliseksi, sillä nykyiset paikanpitäjät sulkevat kievarin tämän viikon perjantaina 22.2.2013.  Paikka tarjosi lounasta hintaan 7.9 e, johon kuuluu salaatti, leipäpöytä, seisovan pöydän antimet ja kahvi pikkuleipineen. Perjantaisin hintaan kuului jälkiruoka joka on usein uunituoretta pullaa *.
Salaattipöytä oli yleensä riittävän runsas ja toisinaan jopa laadukas. Fetajuustoa oli tarjolla useimpina päivinä, Vihersalaatti oli aina vähintään perushyvää. Usein salaattikulhojen pikku lokerikoissa oli jotain ekstrahyvää. Kerran löysin sieltä valloittavan hyvää lohirullaa ja toisinaan tarjolla oli kalapullia tms. Paikka leipoi omaa tummaa ja vaaleaa leipää joka lounaspaikassa on erinomainen lisä tarjonnalle. Joskus harvoin ruokailija saattoi herkutella uunituoreella rieskallakin. Kaksi lihaisaa annosta peruna ja kasvislisäkkeineen salaatin ja kahvin  kera tarjosivat riittävän runsaan lounaskokemuksen. Paikan pitäjien uusimisen ja kokeilunhalu ruokalistan suhteen oli myös kiitettävää.

Jään kaipaamaan paikan osaamista erityisesti perunoiden ja liharuokien puolella.

Juhlatalo Vanha Kievari nousi selkeästi Muuramen parhaaksi ruokapaikaksi, erityisen kiitoksen arvoinen on sen poikkeuksellisen ystävällinen henkilökunta.

Ravintolatyyppi: Lounas/pitopalvelu
Viihtyisyys: 74/100
Hinta: 80/100
Ruoka, ulkonäkö: 75/100
Ruoka, maku: 70-80/100
Kokonaispisteet: 77/100
Osoite: Isolahdentie 2, 40950 Muurame
Linkki: https://www.facebook.com/juhlatalo.juhlatalovanhakievari.3
* käynti elokuu - joulukuu 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)