maanantai 4. helmikuuta 2013

Jyväskylä: Sodexo: Tietotalo: Lounas


Lounas Jyväskylä keskusta


Tietotalon Sodexo sijaitsee vanhan poliisiaseman tiloissa. Paikka remontoitiin perusteellisesti vanhojen asukkaiden muutettua ja jokin remontti näytti taas olevan kesken. Ravintola on Jyväskylän Sodexoista kolmas testaamani. Ravintolatilat ovat helposti löydettävissä verrattuna uuden poliisi- ja oikeustalon Sodexoon. Paikka hyvin avara ja sisustettu viihtyisästi puulla. Ikkunat ovat vähän pienet, eivätkä anna tarpeeksi valoa. Noutopöytä on kahdenpuoleinen ja tilava. Lounasravintola tarjoaa lounasta hyvin erilaisissa hintaryhmissä, koko lounasbuffetin saa hintaan 9,2 euroa ja keittolounaan salaatilla, leipäpöydällä ja ruokajuomilla saa 5,9 euron hintaan. Otin 5,9 euron hintaisen keiton *. Tähän hintaan ei saa santsioikeutta.
Salaattipöytä hivenen keskimääräistä parempi. Kaikki salaatit mukavan makuisia ja raikkaita. Aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit harvinainen herkku tässä hintaryhmässä. Leipäpöytä oli vaatimaton ja sisälsi niitä perustason valmisviipaleleipiä. Päivän keittona oli katkarapukeittoa. Siinä oli hintaansa nähden paljon katkarapuja. Keitto oli maultaan lounastasoinen eikä mitenkään erityisen muistettava. Erityistä kiitosta ja lisäpisteitä ansaitsee mukava lisämausteiden kuten valkosipulitahna ja Sambal oelek tarjoaminen.


Paistetut lanttulohkot ja Kievin kana näyttivät hyvältä. Buffet lounaassa oli tarjolla se melko tavanomainen määrä: kaksi lämmintä ruokaa ja lämmin kasvislisäke.

5,9 euron hintaan lounasravintolassa on varsin hyvä hinta-laatusuhde ja osin yllättävän laadukasta tarjottavaa. Nettisivut eivät mainitse mitään ruokailun hinnoista, mikä on pienoinen puute.

Ravintolatyyppi: Lounas/kahvia
Viihtyisyys: 72/100
Hinta: 85/100
Ruoka, ulkonäkö: 78/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 77/100
Osoite: Kilpisenkatu 1, 40100 Jyväskylä
Linkki: http://www.sodexo.fi/tietotalo/

* käynti heinäkuu 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)