Nykyinen työpaikkani sijaitsee sen verran kauempana Jyväskylän keskustan herkkuja tihkuvista ravintoloista, että pikainen visiitti niissä kesken työpäivän ei ole usein mahdollinen. Projekti kuitenkin elää vielä ja kulkee eteenpäin vaikka välillä hitaastikin. Noin 200 blogattua ravintolakäyntiä saavat jatkoa. Jyväskylän ravintolakartalla on ollut taas liikettä. Suren yhä Papasin nykyistä vain catering-linjaa ja Vaajakosken persoonallisen helmen Cafe old Revalin lopetusta. Uusia ravintoloita on onneksi avattu ja ravintolalistoja on päivitetty :) Loman aikana vierailen varmasti muutamassa.
Kesän 2013 kantarellisato tuli avattua tänä vuonna tosi aikaisin. Tämä ei ollut ensimmäinen pannullinen vaikka pieniä ovatkin.
En ole vielä nähnyt kanttarelleja, pitääkin tehdä metsäretki...mustikoitakin jo kuulemma on.
VastaaPoista