perjantai 20. tammikuuta 2012

Jyväskylä: Safkamestarit: Lohikeitto

Lohikeittoa lounaaksi, Seppälä

Jyväskylän Seppälän entisen Gummerustalon kellarissa sijaitseva Safkamestarit on tarjoillut nyt puolisen vuotta  pikaista kotiruokatyyppistä lounasta alueella työskenteleville. Läheisen Prisman pihalla on tarjolla riittävästi parkkipaikkoja. Paikka sijaitsee talon pohjakerroksessa ja on hyvin vaatimattoman arkisesti sisustettu. Kaikki on tasaisesti vaatimatonta ja halpaa. Ikkunat korkealla, paikka kaikuinen ja omaa rauhaa saa etsiä löytämättä. Otin ruuakseni lohikeiton, joka salaatin, maidon, leivän ja kahvin kanssa maksoi 6.2 e.


Salaattipöytä niukka ja vaatimaton tyyliltään ja toteukseltaan. Tarjolla perinteiset porkkanaraaste, tomaattilohkot, vihersalaatti ja kurkkupalat. Niiden maku kauttaaltaan vaatimatonta. Leipää tarjolla kolmea erilaista. Halpa rukiinen palaleipä oli halvan rukiisen palaleivän tapaan mautonta.

Keitto kohtuullista mutta selkeästi heikompaa kuin äskettäin arvosteltu Citymarketin tiloissa toimivan kahvilan. Keitto maistui kermaiselta ja mukana riittävästi lohipaloja, jotka eivät olleet laadultaan mitään parhaimpia.


Lounasravintola tarjoaa kotiruokatyyppisen lounaskokemuksen ja kenties hyvä valinta sellaisille, joiden ei tarvitse pukea takkia päälleen ja vaihtaa taloa ennen lounasta. Meille muille alueelta löytyy monta parempaakin vaihtoehtoa. 


Kamera oikutteli pakkasen vuoksi, joten taas tarjolla vain kännykkäkamerakuvia.


Ravintolatyyppi: Lounas
Viihtyisyys: 50/100
Hinta: 65/100
Ruoka, ulkonäkö: 62/100
Ruoka, maku: 62/100
Kokonaispisteet: 62/100
Osoite: Alasinkatu 1-3
Linkki:
http://www.safkamestarit.fi/lounas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)