keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Buzzador kokemuksia

Testaa tuotteita kotonasi

Buzzador on suusta suuhun "word of mouth" ja sosiaalisessa mediassa markkinointiin keskittynyt yritys, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 2005. Suomeen Buzzador tuli vuonna 2007 ja ensimmäiset paketit jaettiin vuoden 2008 alkupuolella. Palvelun tarkoituksena on tarjota sivustolle rekisteröityneille käyttäjille "buzzadoreille" tuotteita tai palveluja joita he saavat testata ilmaiseksi. Buzzadoreja on jo 250000. Useimmiten tarjolla on uutuustuotteita Suomen markkinoille. Tällä hetkellä tarjolla on mielenkiintoisia tuotteita kategorioissa elintarvikkeet, kauneus & terveys ja lastentuotteet. Toisinaan tarjolla on myös uutuuselektroniikkaa jonka voi lunastaa itselleen testausvastineella huomattavalla alennuksella. Palvelun tarkoituksena on testata tuotteita yksin ja yhteisöllisesti. Myös blogin muodossa tapahtuva testaaminen ja sen buzzaaminen on mahdollista. Tämän jälkeen kirjoitetaan salamaraportti sivustolle jossa kuvaillaan kokemuksia.Testiryhmään pääsemisessä saattaa kenties helpottaa sivustolle asetettava laskuri (alla punainen), joka näyttää sivustolle blogin käyntimäärät.

Liityin palveluun viime viikonloppuna (17.2.2012) ja sain varmistuksen jäsenyyden hyväksymisestä muutamassa tunnissa. Myös samana viikonloppuna tekemäni kysely sai vastineensa jo seuraavana maanantaina kello 10. Palvelu siis todellakin toimii. Jään odottamaan kutsua testiryhmään. Yrityksen mukaan odottelu kestää viikoista kuukausiin. Mikäli saan tuotteen testattavakseni, tulen mainitsemaan siitä erikseen, joten sekoittamisen vaaraa normaaliin blogaukseen ei ole olemassa. Mikäli haluat liittyä mukaan niin alla on linkkejä. Tunnukseni sivulla on Lukanblogi, jos haluat parantaa mahdollisuuksiani saada tuotepaketteja. Valitettavasti yrityksella ei ole mainosbannereita, joten alla linkit:

Sivuston yleisesittely


Suoraan rekisteröintiin


Buzzador-tuote tarjottu


Ensimmäinen Buzzador-tuote on tarjottu huhtikuun 2012 lopussa ja kampanjaan on päästy mukaan. Kampanjan järjestää Nutrilett Eat Well. Jään odottamaan tuotepaketttia.

Toukokuun 2012 alussa sain ensimmäisen paketin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)