torstai 23. helmikuuta 2012

Kitchen Joy: Thai-Cube: Red Curry Vegetables with Jasmine Rice

Valmisruoka thaikeitto

Kitchen Joy Thai Cube on pakastevalmisruoka, jota on tällä hetkellä saatavilla Suomessa seitsemänä eri makuvaihtoehtona. Tuotepaketti aasialaiseen tapaan hyvin kaunis. Pahvipurkin muotoilu ja koko erityisen miellyttävä. Tuote onkin valmistettu Thaimaassa eikä eurooppalainen versio etnisestä ruuasta kuten hyvin usein on tapana. Testattavanani on punaista kasvicurrya ja riisiä sisältävä vaihtoehto.

Ruuan valmistus on erittäin helppoa. Muovikääre irrotetaan kotelon ympäriltä ja annos laitetaan kuudeksi minuutiksi mikroon. Lämmittämisen jälkeen paketti avataan. Kastike on ylemmässä pahvisessa kotelossa ja jasmiiniriisi sen alla. Pidin pahvikoteloiden käytöstä, koska usein kastikeosuus on jaoteltu yhteen tai useampaan muovipussiin, joiden käsittely on hankalaa. Ruuan voi syödä joko valmistepakkauksessa tai lautaselta mikä tekee tästä hyvän ja helpon vaihtoehdon työhön mukaanotettavaksi lounaaksi.


Ruuan tuoksu erityisen miellyttävä thairuuan tapaan. Ruoka sisältää  50 % thai-jasmiiniriisiä ja 50 % punaista kasviscurryä. Jasmiiniriisi yllättävän hyvän makuista pakasteeksi. Punainen kasviscurry hyvän makuista mutta ei polttavan chilistä. Valmistajan omalla asteikolla tämä on luokiteltu asteikolla 2/3 Spicy. Olisin korvannut minimaissit herkkusienillä tai jollain muulla sieniseoksella sillä niiden maku on usein vaatimaton tai jopa vähän tympeä.

Tuote on herättänyt yllättävän paljon mielenkiintoa myös muissa bloggareissa. Tästä tuotteesta ovat kirjoittaneet esimerkiksi Hanilo-blogi ja Eineskokki.

0.99 euron hintaisena mukava vaihtoehto lounaaksi, tosin se oli vain tarjoushinta. E-koodeja tuotteessa vain yksi, josta erityinen kiitos.

Arviointi (1-5)
Ulkonäkö: 4
Maku: 3
Hinta: 4
Yhteensä: 3

Sisällys: /100 g
Energiaa 133 kcal
Hiilihydraatteja 23,4
Rasvaa 3.4 g
Suola 0.9 g
Nettopaino 350 g
Ostopaikka: Citymarket Jyväskylä 0.99 e (ale)
Linkki:
http://www.kitchenjoy.fi/tuotteet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)