tiistai 21. helmikuuta 2012

Pointshop kokemuksia

Ansaitse ilmaisia tuotteita netissä

Pointshop on ansaitse pisteitä ja muuta ne tuotteiksi verkkosivusto joka toimii aidosti Suomen oloissa. Minulla ja varmaan monella muullakin olisi varmaan kiinnostusta ansaita rahaa tai tuotteita ilmaiseksi netissä ja tietenkin mahdollisimman pienellä vaivalla :). Yleensä ilmainen lounas on harvinainen tai mahdoton yhtälö (liian harvinainen jopa tämänkaltaisen lounasblogin pitäjälle :)). Olen testannut useita ulkomaisia pay per click ja kotimaisia sivustoja ja minulle Pointshop.fi on osoittautunut parhaimmaksi.

Pointshop tarjoaa mahdollisuuden ansaita pisteeksi muutettavia tuotteita monella tavalla. Näitä ovat muun muassa:
  • Päivittäinen käynti sivulla (tämän voi automatisoida)
  • Päivittäinen kysymys
  • Päivittäiset mainosklikkaukset
Tämän lisäksi mukana ovat normaalit liity toiseen palveluun ja ansaitse pisteitä -kampanjat. Tähän kuuluvat kaikki tunnetut kuten Nielsen kuluttajapaneeli, Mielipidemaailma, Toluna jne. Jos olet aikeissa liittyä johonkin näistä voit parantaa pistesaalistasi ensin rekisteröitymällä täällä ja sen jälkeen varsinaisella verkkosivustolla.

Lisäksi mukana tyypilliset Facebook-pelit, prosenttiostokset ja tarjoukset. Nämä ovat kolmannen osapuolen tarjoamia palveluja, joten varovaisuus on paikallaan. Monet Pointshopin pisteidenansaintatavoista ovat ilmaisia mutta toiset edellyttävät aivan oikealla rahalla tehtävää tilausta. Tosin monet lehtitalot tarjoavat lehtiään tämän kautta, joten omaan lehteen voi saada tämän kautta kivan lisäalen. Joihinkin paikkoihin rekisteröiminen saattaa aiheuttaa kohtuullisen runsaan määrän roskapostia. Tosin monikin netin käyttäjä ohjaa postejaan erilaisiin osoitteisiin, joten ehkä tämä ei ole ongelma.

Yksi mainioimmista tavoista ansaita pisteitä on Pointblog-blogi, jolla yhdella kirjoituksella voi ansaita vaihtelevan määrän pisteitä (teemakirjoituksista enemmän). Blogauksia voi olla kymmenen päivässä, joten pistekertymä voi olla suurikin. Lisäksi Pointblog-yhteisö on aktiivinen kommentinkirjoittaja, johtuen osin siitä että myös kommenteista voi ansaita pisteitä. Lopulta pisteitä voi myös ansaita siitä kun internetin käyttäjät saapuvat lukemaan blogiasi. Pointblog suosii käyttäjää joka pystyy sujuvasti kirjoittamaan lyhyitä blogauksia keveistä aiheista runsaasti.

Palkinnot pisteistä

Pointshop-sivuston pisteistä tuotteiksi osio on erinomaisen laaja. Tällä hetkellä siellä on yli 75000 tuotetta tarjolla pisteidenkerääjille. Lisäksi Presentcard-palvelun kautta pisteet voi vaihtaa lahjakorttiin, joita on tarjolla varsin moneen yritykseen. Tämän lisäksi osio toimii myös aivan oikeasti. Jo liittymällä sivustoon ja tekemällä muutaman sivuston minikursseista jotka selventävät sivuston toimintaa voi saada tarpeeksi pisteitä ensimmäiseen pistelahjaan. Tuotteet tulevat Tanskasta (sivusto monikansallinen) ja sain ensimmäisen tuotteeni noin 2-3 viikkoa liittymisen jälkeen.

Viimeiseksi Pointshopilla on oma suosittelupalvelu, jolla voi saada 700 pistettä per ystävä jonka saa liittymään mukaan. Lisäksi viikon paras saa bonuspisteitä. Oma suosittelulinkkini on tässä: Pointshop.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)