maanantai 31. joulukuuta 2012

Arlan syksyn 2012 tuotteita ja miniarvonta


Arlan syksyn 2012 uutuustuotteita


Arla antoi minulle jälleen mahdollisuuden tutustua heidän uutuustuotteisiinsa. Muiden kiireiden vuoksi tämä postaus vasta nyt. Mukana miniarvonta.

Syksyn paketti olikin runsas ja monipuolinen. Yhdellä lahjakortilla saa yllättävän paljon kun oikein tarkasti valitsee :) Monen ostoskoriin on varmaan tänä syksynä tarttunut Natura kermajuusto, jota on usein saanut tutustumishintaan edulliseen kilohintaan. Niitä on kaksi makua, tämä kuvassa näkyvä ja hivenen pidempään kypsytetty. Kuvassa myös Mustaleima emmental raaste kätevässä annospussissa ja God morgon Trooppinen  mehu appelsiini - mango -passion makuyhdistelmällä.

Arlan uudet ruokakermat Arla Keittiö Emmental, Arla Keittiö Savujuusto ja Arla Keittiö Valkohomejuusto ovat mainioita lisiä valikoimaan. Näitä olen käyttänyt sienikeitoissa ja savujuusto oli suosikkini.


Olen jo pitkään odottanut milloin joku ottaa valikoimiinsa Stevialla maustetut jogurtit. Nyt Arlalla on kolmekin vaihtoehtoa, joista testiin pääsivät Arla-Ingman Rasvaton Tropiikin hedelmät 750 g ja Arla-Ingman Rasvaton mustikka-banaani. Hinnaltaan tuotteet ovat melko vastaavia kuin yhden kilon Rasvaton -pakkaukset. Maku on Rasvaton-tuotteille tyypillisen miellyttävän kevyt. Erityisesti pidin mustikka-banaaniyhdistelmästä.


Myös Ihana-sarjassa on tuoreita uutuuksia. Kilon pakkauksista testiin pääsivät Arla-Ingman Ihana pehmeä viinirypäle ja ihana puolukka-Madagaskarin vanilja. Viinirypälejogurtti oli mielenkiintoinen ja maultaan erinomainen.


Tämä postaus on sponssi, tuettu.

MINIARVONTA /ARVONTA PÄÄTTYNYT

Arla lähettää mukavia sponssiesineitä mutta niitä on nykyisillä postin hinnoilla kallis edelleenlähettää. Tällä kertaa miniarvonta vain lukijapalkissa oleville lukijoille. Paketissa Arlan lehmä piparimuotti ja niin monta silikonista muffinsivuokaa kuin 1.4 euron helposti kuoreen mahtuu.


SÄÄNNÖT

Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki blogin lukijapalkissa olevat lukijat (42 maanantaina).
Osallistumisaika maanantai 31.12.2012 kello 17.00 - sunnuntai 6.1.2013 kello 18.00, jonka jälkeen suoritetaan arvonta. Laskenta aloitetaan ylhäältä vasemmalta alkaen.

Voittaja arvotaan Random.orgin satunnaislukugeneraattorilla.

Random.orgin kone arpoi voittajaksi 46 jäsenestä numeron 45, joka on Lautasellesi.
Onnea voittajalle :)


Palkinto postitetaan vain Suomeen.

2 kommenttia:

  1. Valio oli ennen ihan must, mutta nykyään aika ankea firma, jonka toiminta jopa epäilyttää. Kannatankin esimerkiksi Juustoporttia...ja miksen joskus Arlaa, jos sattuvat tekemään parempaa kuin Valio.

    VastaaPoista
  2. Miten miellyttävä yllätys uuden vuoden alussa! Kiitos sinulle Luka ja suuri kiitos Arlalle! Hyvää Uutta Vuotta 2013 teille!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)