maanantai 10. joulukuuta 2012

Jyväskylä: Sodexo: Palokankaantie 20: Lounas


Laakkonen lounas Jyväskylä


Jyväskylän Autotalo Veljekset Laakkonen tiloissa sijaitseva Sodexon ruokapaikka mahdollistaa lounaan nauttimisen tuoreen auton tuoksussa. Mahdollisuushan tähän väheni yhdellä kun Paakkari Cateringin vieressä ollut autotalo lopetti toimintansa. Tämä on yksi Sodexon neljästä toimipisteestä Jyväskylässä ja hyvin toisentyyppinen tiloiltaan kuin aiemmin testattu Poliisitalon Sodexo. Lounastilat sijaitsevat hyvin pienessä nurkassa josta ei ole edes kovin hyvää näköalaa kalliiseen peltiin, jos se jonkin ruokahalua herättää :) Paikassa tarjolla kahdenhintaisia lounaita, 7.7 euron hintainen liharuoka ja 6.3 euron hintainen keitto. Molemmat sisältävät leivän, juoman, salaatin, pääruuan ja kahvin. Otin 6.3 hintaisen keiton, joka torstaille tyypilliseen tapaan oli hernekeittoa ja pannaria.

Leipäpöytä tarjosi jotain valikoimaa mutta ne kaikki olivat geneerisiä vähän vaisun oloisia lounasleipäsiä. Salaattivalikoima melko tyypillinen ja maultaan osin raikas, osin tavanomainen. Keitto oli kohtuullista hernekeittoa, olen usein syönyt parempaakin mutta joskus huonompaakin. Tarjolla oli krutonkeja ja tuoretta sipulia jota täytyi kokeilla kun sitä esillekin oli laitettu :) Pannari laadultaan tavanomaista tasoa.
Hernekeitto

Pannukakku


Paikka tarjoaa vakiolaatuisen suuren toimijan peruslounasratkaisun. Kenties Jyväskylän keskustasta tänne saakka ei kannata erikseen lounaalle ajaa mutta ketjun vakiolaatu voittaa monen pienemmän yrittäjän lämmitelmät.


Ravintolatyyppi: Lounas/työpaikkaruokailu/kahvila
Viihtyisyys: 59/100 (nurkasta ei nähnyt edes kallista peltiä)
Hinta: 65/100
Ruoka, ulkonäkö: 66/100
Ruoka, maku: 66/100
Kokonaispisteet: 65/100
Osoite: Palokankaantie 20 , 40320 Jyväskylä
Linkki: http://www.sodexo.fi/palokankaantie20/

* käynti ja postauksen kirjoitus heinäkuu 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)