torstai 31. maaliskuuta 2011

Jyväskylä: Ali Baba: Miesten vegetaria

Alibaba pizza


Ali Baban pizzavalikoima on miellyttävän pitkä. Tarjolla on myös pastaa, pihvejä ja muuta mukavaa. Miesten vegetaria on hauska nimi, tosin en tiedä onko Ali Baba alkuperäinen nimen keksijä, koska muutkin ravintolat tarjoavat tällä nimellä pizzaa. Pizza sisältää kebablihaa, salamia, jauhelihaa ja kinkkua. Ruoka maksoi salaatin ja juoman kanssa (vesi) 6.5 euroa (tammi 2011).

Salaattipöytä oli taas keskinkertainen. Kaalisalaatti on melko vaisu elämys. Porkkanaraaste ja jalopenot pelastivat onneksi tilannetta. Pizza on hyvin lihaisa ja maistuu lihalta. Jauheliha oli maustettua, mikä aina parantaa makua. Lihan eri maut eivät erottuneet kovin selkeästi toisistaan. Kenties pizzassa on liikaa lihakomponentteja, tosin onko se mahdollista? Ravintolassa ei ole Tabascoa pizzan päälle lisättäväksi, vaan sen sijaan paikallista chiliseosta. Sen maku alkaa ketsuppisena mutta jälkimaku on kohtuullisen tulinen.

Kotiinviemisiksi jäi 300 grammaa pizzaa, joten ruokahalun ollessa normaali, oli pizza epätieteellisesti laskien noin 100 g pienempi kuin yleensä. Sen koko ja täytteiden määrä oli kuitenkin ihan riittävä.

Paikassa oli käyntihetkellä hyvin rauhallista ja ravintolan melko kookas lcd-televisio tarjoaa viihdettä jos sellaista kaipaa.Ravintolatyyppi: Ravintola
Viihtyisyys: 79/100
Hinta: 78/100

Ruoka, ulkonäkö: 75/100
Ruoka, maku: 75/100
Kokonaispisteet: 74/100
Osoite: Yliopistonkatu 21, 41100 Jyväskylä
Linkki: http://www.ali-baba.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)